ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Σ’ αυτό το μάθημα θα μάθεις:

  • Τι χρειάζονται περισσότερο τα παιδιά απ’ τους γονείς τους.
  • Γιατί τα παιδιά θυμώνουν και πώς να τα βοηθάτε να συνέρχονται γρήγορα από οποιαδήποτε αναστάτωση.
  • Τα ακριβή εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναθρέψετε τα παιδιά σας για να είναι ευτυχισμένα, υγιή, έξυπνα και να έχουν αυτοπεποίθηση.

Επισκόπηση του μαθήματος

Το πώς να μεγαλώσεις ένα ευτυχισμένο, υγιές παιδί είναι κάτι που οι περισσότεροι γονείς δε διδάσκονται. Στην πραγματικότητα, πολλοί κάνουν λάθη σε όλη τη πορεία, αν και έχουν τις καλύτερες προθέσεις. Συνεπώς, είναι πάρα πολύ συχνό να συναντήσει κανείς μια δυσάρεστη κατάσταση στις οικογένειες, με συνεχή τριβή μεταξύ γονέων και παιδιών.

Δεν είναι φυσιολογικό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αποφευχθεί εντελώς. Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ανέπτυξε πολές μεθόδους για να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό ενός παιδιού - και των γονιών του. Σε αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλίο, θα διαβάσετε για μερικές από αυτές τις μεθόδους και θα ανακαλύψετε πώς να μεγαλώσετε ένα παιδί χωρίς να δαμάσετε τον ενθουσιασμό του, πώς να έχετε ένα παιδί που να είναι πρόθυμο να συμβάλει στην οικογένεια, και πώς να βοηθήσετε ένα παιδί να ξεπεράσει γρήγορα τις καθημερινές αναστατώσεις και δοκιμασίες της ζωής.

Η ανατροφή των παιδιών θα έπρεπε να είναι κάτι ευχάριστο. Και μπορεί να είναι. Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μια από τις πιο ανταποδοτικές ανθρώπινες εμπειρίες. Η εφαρμογή των αρχών της Σαηεντολογίας για παιδιά μπορεί να εξασφαλίσει ότι είναι χαρούμενα, στοργικά και παραγωγικά, και ότι θα γίνουν άξια μέλη της κοινωνίας στην οποία ζούμε.

 

Λεπτομέρειες του μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να γίνεται βήμα προς βήμα, με ταξινομημένες κατά σειρά τις εργασίες, το διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας.

Διάρκεια του μαθήματος:

6 με 7 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Εγχειρίδιο: Τα Παιδιά
ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ