Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣHΜΕΡΑ

Η ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 30ΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ FREEWINDS ΤΙΜΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΜΝΗΜΕΙΩΔΗ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY

Η ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ25 Ιουνίου 2018

Σαηεντολόγοι από όλο τον κόσμο επιβιβάζονται στο Πλοίο Freewinds, ένα θρησκευτικό ησυχαστήριο της Εκκλησίας της Scientology, για να κάνουν σχέδια εξάπλωσης με ακόμη μεγαλύτερη εμβέλεια και να γιορτάσουν τους 12 μήνες συνεχούς επιτυχίας.

μάθετε περισσότερα

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΣΚΑΒΙΤΣ ΩΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ SCIENTOLOGY NETWORK

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ12 Μαρτίου 2018

Ο εκκλησιαστικός ηγέτης αποκαλύπτει το νέο κανάλι που θα παρουσιάσει την Εκκλησία της Scientology στον κόσμο και θα απαντήσει τις ερωτήσεις όσων έχουν περιέργεια.

μάθετε περισσότερα

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΚΑΙ ΝΑ «ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ» ΓΙΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ10 Μαρτίου 2018

Η ζωή και κληρονομιά του Λ. Ρον Χάμπαρντ, που έλαβε φόρο τιμής στην πνευματική έδρα στο Κληαργουότερ της Φλόριντα, κορυφώθηκε με μια καθοριστική αποκάλυψη του Scientology Network για την παγκόσμια ανάπτυξη της θρησκείας.

μάθετε περισσότερα

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΦΥΪ́Α: Η ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤO ΣΙΛΙΚΟΝ ΒΑΛΕΪ

ΣΙΛΙΚΟΝ ΒΑΛΕΪ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ18 Φεβρουαρίου 2018

Η παγκόσμια πρωτεύουσα της προηγμένης τεχνολογίας, η οποία είναι γνωστή για τον ρόλο της στο πεδίο της ψηφιακής τεχνολογίας, καλωσορίζει την προηγμένη θρησκευτική τεχνολογία του Λ. Ρον Χάμπαρντ.

μάθετε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ ΣΙΤΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ ΣΙΤΙ, ΓΙΟΥΤΑ17 Φεβρουαρίου 2018

Στην καρδιά των Βραχωδών Ορέων, στην εμβληματική οδό South Temple, η Εκκλησία της Scientology του Σολτ Λέικ Σίτι ανοίγει τις πόρτες της σε όλους.

μάθετε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ: ΤΟ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ 23 Δεκεμβρίου 2017

Η Εκκλησία της Scientology ολοκληρώνει την εποχή της εξάπλωσης με τα δυναμικά εγκαίνια στους βόρειους λόφους της «Πόλης του Χρυσού» του Γιοχάνεσμπουργκ.

μάθετε περισσότερα

ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΗ: Η SCIENTOLOGY ΤΙΜΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΕΝΑ 2018 ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2018

Χιλιάδες καλωσορίζουν με χαρά το Νέο Έτος και συλλογίζονται μια σειρά από αχαλίνωτα επιτεύγματα στο όνομα ενός καλύτερου κόσμου.

μάθετε περισσότερα

Α ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΦΑ.

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ28 Οκτωβρίου 2017

Μια παγκόσμιας κλάσης πρωτεύουσα και είδωλο του πολιτισμού και της ανοχής καλωσορίζει την Εκκλησία της Scientology στη νέα της έδρα.

μάθετε περισσότερα

ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ: ΤΟ ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ21 Οκτωβρίου 2017

Η Πόλη των Χιλίων Επαγγελμάτων καλωσορίζει τη νέα Εκκλησία της Scientology στην καρδιά του Μπέρμιγχαμ σε μια χαρμόσυνη τελετή εγκαινίων που έλαβε χώρα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017.

μάθετε περισσότερα

ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ

ΔΟΥΒΛΙΝΟ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ14 Οκτωβρίου 2017

Μια νέα Εκκλησία της Scientology και Κοινοτικό Κέντρο σε μια έκταση πολλών στρεμμάτων ανοίγει τις πόρτες της στις κοινότητες του Δουβλίνου με μια τελετή γεμάτη ζωντάνια και εορταστική ατμόσφαιρα.

μάθετε περισσότερα