ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY

Με τις ανακαλύψεις της Scientology που παρέχουν τις φυσικές φόρμουλες για να χειριστείς μια κρίση, μπορείς να σταματήσεις να ανησυχείς για τα οικονομικά.

Είναι η ζωή σου επηρεασμένη από το άγχος και τις εντάσεις των οικονομικών έκτακτων αναγκών; Αν καταλήγεις να έχεις την προσοχή σου κολλημένη στα «οικονομικά» αντί να ζεις τη ζωή σου στο έπακρο, αυτό το μάθημα θα σου δώσει τα εργαλεία που θα σε βάλουν στον δρόμο της επιβίωσης και της ευτυχίας.

Το Μάθημα Πώς να Ξεπερνάς το Στρες στα Οικονομικά με τα Εργαλεία της Scientology θα σου δείξει πώς να πάρεις τον έλεγχο σε μια οικονομική κρίση και πώς να τη χειριστείς αποτελεσματικά, είτε είναι μικρή είτε φαινομενικά μεγάλη. Επίσης, σου δίνει τα εργαλεία για το πώς να την αποφύγεις εξαρχής. Αυτά τα θεμελιώδη βασικά στοιχεία, που είναι βγαλμένα από την εμπειρία σε Οργανισμούς, καθορίζουν τα οικονομικά ζητήματα οποιασδήποτε επιχείρησης οποιουδήποτε μεγέθους και μπορούν επίσης να εφαρμοστούν από ένα άτομο, έτσι ώστε να έχει την προσοχή του ελεύθερη για πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή.

Σ’ αυτό το μάθημα θα μάθεις:

  • Πώς να αντιμετωπίζεις μια οικονομική έκτακτη ανάγκη χωρίς να γίνεσαι μέρος της σύγχυσης.
  • Τις ακριβείς ενέργειες για να επανορθώσεις μια κακή οικονομική κατάσταση και τις ακριβείς διαδικασίες με τις οποίες μπορείς να χειριστείς τους πιεστικούς πιστωτές.
  • Το κλειδί με το οποίο κάθε άτομο, εταιρεία, οργανισμός ή επιχείρηση –ανεξαρτήτως μεγέθους– μπορεί να ευημερήσει οικονομικά.

Όταν γνωρίζεις και κατανοείς τα βασικά στοιχεία της οικονομικής διαχείρισης, μπορείς να χρησιμοποιείς αυτά που έμαθες για να προκαλείς τη δική σου ευημερία και να δημιουργείς ένα οικονομικό περιβάλλον απαλλαγμένο από το στρες. Μπορείς πραγματικά να επιτύχεις.

«Το πρώτο βήμα για τον χειρισμό οποιουδήποτε πράγματος είναι να αποκτήσουμε την ικανότητα να το αντιμετωπίζουμε».

– Λ. Ρον Χάμπαρντ

«Αυτό ήταν ένα σπουδαίο μάθημα. Οι παραπομπές ήταν πολύ ακριβείς και βοήθησαν πολύ στην τρέχουσα κατάστασή μου. Ήμουν κυριολεκτικά σε απελπισία και αυτό το μάθημα με έκανε ξανά πρόθυμη και ικανή να χειριστώ αυτή την κατάσταση».– Σ. Ζ.

«Αυτές είναι οι πραγματικές λύσεις για το στρες μου. Μπορώ να το κάνω! Το κάνω ήδη! Έχω διαβάσει τόσα πολλά βιβλία ή αποσπάσματα βιβλίων σχετικά με τα οικονομικά και πάντα ένιωθα τελείως “πνιγμένος” χωρίς να ξέρω από πού να αρχίσω. Στο τέλος αυτού του μαθήματος ένιωσα ότι έχω περισσότερο έλεγχο. Το Μάθημα Πώς να Ξεπερνάς το Στρες στα Οικονομικά με τα Εργαλεία της Scientology είναι απλό και εφαρμόσιμο. Μπήκα αμέσως σε δράση και ένιωσα πολύ καλύτερα».– Μ. Μπ.

«Τα εργαλεία που σου δίνονται σε αυτό το μάθημα είναι ευκολονόητα και ανυπομονώ να τα εφαρμόσω. Νομίζω ότι η αντιμετώπιση των οικονομικών είναι ένα πρόβλημα που σχεδόν όλοι έχουν και αυτό το μάθημα κάνει ευκολότερο το να αντιμετωπίσεις το στρες κατά μέτωπο».– Σ. Μ.

Μαθήματα για τη Ζωή: δημιουργήθηκαν για εύκολη, αποτελεσματική κατανόηση

Τα Μαθήματα για τη Βελτίωση της Ζωής μελετώνται χρησιμοποιώντας κάτι που έχει αναπτυχθεί στη Scientology και ονομάζεται «φύλλο προόδου». Κάθε βήμα του μαθήματος δίνεται με τη σειρά και αυτός που το μελετά σημειώνει αυτά τα βήματα καθώς τα ολοκληρώνει. Αυτό επιτρέπει σε κάθε μαθητή να διαβάζει σύμφωνα με τη δική του βέλτιστη ταχύτητα.

Η διάρκεια του μαθήματος είναι 7 ημέρες με μελέτη λίγων ωρών.

Εγγράψου στο Μάθημα Πώς να Ξεπερνάς το Στρες στα Οικονομικά με τα Εργαλεία της Scientology
ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Ο πλησιέστερός σου Οργανισμός της Scientology