ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ

Αν κάποιος τα πηγαίνει καλά και μετά ξαφνικά χειροτερεύει, αυτό συμβαίνει για κάποιον λόγο.

Όταν αρχίζεις ξαφνικά να κάνεις λάθη, αυτό προκαλείται από κάτι. Όταν αισθάνεσαι χαρούμενος και, χωρίς εμφανή λόγο, αρχίζεις ξαφνικά να αισθάνεσαι πεσμένος, κάποιος το έκανε αυτό να συμβεί.

Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη προσωπικότητας, όπως αυτοί που θέλουν το καλό των άλλων και άλλοι που έχουν κακές προθέσεις. Εάν είχες ποτέ την εμπειρία ενός συναισθηματικού ανεβοκατεβάσματος στη ζωή σου, κάποιος γύρω σου μπορεί να σε καταπίεζε, με το να σε συνθλίβει ή να προσπαθεί να σε υποβιβάσει.

Σ’ αυτό το μάθημα θα μάθεις:

  • Πώς να διακρίνεις τα δύο είδη ανθρώπων – εκείνους που προσπαθούν να χτίζουν πράγματα κι εκείνους που προσπαθούν να τα γκρεμίζουν.
  • Τι να κάνεις με εκείνους που επιθυμούν να σε βλάψουν.
  • Πώς να αναγνωρίζεις τους πραγματικούς σου φίλους, καθώς επίσης κι εκείνους που δουλεύουν εναντίον σου.

Με την τεχνογνωσία για τον χειρισμό των αιτιών πίσω από τις ατυχίες σου, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο, αφήνοντας τα ανεβοκατεβάσματα στο παρελθόν και επιδιώκοντας τους πιο υψηλούς σου στόχους.

«Υπάρχουν όμως εκείνοι που προσπαθούν να κάνουν το καλό κι εκείνοι που ειδικεύονται στο κακό και μπορείς να τους αναγνωρίζεις με βάση αυτά τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά».

– Λ. Ρον Χάμπαρντ

«Έμαθα για ανθρώπους στη ζωή μου που υπάρχουν για να με καταστρέψουν ή να με υποστηρίξουν. Έμαθα τα χαρακτηριστικά τους, έτσι ώστε να μπορώ να τα ξεχωρίζω σε αυτούς που με περιβάλλουν. Αυτό με βοηθάει να απομακρύνω τους αρνητικούς ανθρώπους».– Τζ. Σ.

«Αυτή ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα ενώ μελετούσα ένα μάθημα σχετικά με ανθρώπους και προσωπικότητες. Η ανθρώπινη συμπεριφορά με ενδιέφερε πάντα και αποτελούσε ένα από τα αγαπημένα μου θέματα για μελέτη. Αυτό το μάθημα μου εξήγησε ό,τι έλειπε απ’ όλα τα άλλα βιβλία που είχα διαβάσει. Τώρα καταλαβαίνω το πώς, το γιατί και το πότε, και μπορώ να αισθανθώ ελεύθερος».– Σ. Π.

«Τα δεδομένα αυτού του μαθήματος με βοήθησαν να καταλάβω την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν. Καθώς άρχιζα να εφαρμόζω αυτή τη γνώση, η ζωή μου ξεκίνησε να αλλάζει σχεδόν αμέσως. Συνειδητοποίησα πόσο δημιουργικοί και καταστροφικοί μπορεί να είναι οι άνθρωποι και γιατί συμβαίνει αυτό. Αυτό το μάθημα με βοήθησε να καταλάβω ποιοι είναι πραγματικοί μου φίλοι και ποιους μπορώ να εμπιστεύομαι. Με βοήθησε να χειρίζομαι πράγματα που νόμιζα ότι δεν είχα έλεγχο πάνω τους. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη γνώση για να βελτιώσω τη ζωή μου και να είμαι επιτυχημένος».– Σ. Φ.

Μαθήματα για τη Ζωή: δημιουργήθηκαν για εύκολη, αποτελεσματική κατανόηση

Τα Μαθήματα για τη Βελτίωση της Ζωής μελετώνται χρησιμοποιώντας κάτι που έχει αναπτυχθεί στη Scientology και ονομάζεται «φύλλο προόδου». Κάθε βήμα του μαθήματος δίνεται με τη σειρά και αυτός που το μελετά σημειώνει αυτά τα βήματα καθώς τα ολοκληρώνει. Αυτό επιτρέπει σε κάθε μαθητή να διαβάζει σύμφωνα με τη δική του βέλτιστη ταχύτητα.

Η διάρκεια του μαθήματος είναι 6 ημέρες με μελέτη λίγων ωρών.

Εγγράψου στο Μάθημα Πώς να Ξεπερνάς τα Ανεβοκατεβάσματα στη Ζωή
ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Ο πλησιέστερός σου Οργανισμός της Scientology