ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Το να μένεις πιστός στα ιδανικά σου είναι ένας σίγουρος δρόμος για την επιτυχία. Αλλά, χωρίς την τεχνογνωσία της Scientology, η επιτυχία και η ευτυχία είναι δύσκολο να επιτευχθούν.

Κάποιος που είναι ειλικρινής και ευθύς θα επιτύχει τους στόχους του πολύ ευκολότερα από κάποιον που είναι ανειλικρινής και εσωστρεφής. Το να μένεις πιστός στα ιδανικά σου είναι ένας σίγουρος δρόμος για την επιτυχία. Όμως, πώς μένει κανείς πιστός στα ιδανικά του;

Μάθε τους λόγους που βρίσκονται πίσω από το να χάνει κάποιος την προσωπική του ακεραιότητα και να απομακρύνεται από τους άλλους. Ανακάλυψε τα εργαλεία που θα αλλάξουν τη ζωή σου και θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένο, πιο παραγωγικό και πιο επιτυχημένο.

Σ’ αυτό το μάθημα θα μάθεις:

  • Πώς να καθορίζεις τις δικές σου προσωπικές αξίες και πώς οι αξίες αυτές επηρεάζουν τη ζωή σου.
  • Τους ακριβείς ορισμούς του καλού και του κακού, του σωστού και του λάθους και πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη γνώση για να έχεις μια πιο χαρούμενη και πιο επιτυχημένη ζωή.
  • Πώς να ανακτήσεις τη προσωπική σου ακεραιότητα, να βελτιώσεις τις συνθήκες στη ζωή σου και να βοηθήσεις άλλους να βελτιώσουν τις συνθήκες της δικής τους ζωής.

Όπως το έθεσε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ: «Αν ο Άνθρωπος γνώριζε την απλή τεχνολογία της Ηθικής, αυτό θ’ αρκούσε για ν’ αποκτήσει τον αυτοσεβασμό, την προσωπική ικανοποίηση και την επιτυχία που πιστεύει ότι μπορεί μόνο να την ονειρεύεται, και όχι να την επιτυγχάνει».

Αυτό το μάθημα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις αυτά τα όνειρα πραγματικότητα. Με την τεχνογνωσία για τον χειρισμό των αιτιών πίσω από τις ατυχίες σου, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο και να τις αφήσεις πίσω σου.

«Και ο άνθρωπος που έχει ιδανικά, άσχετα με το πόσο επιμελώς μπορεί να τον πείσουν να τα εγκαταλείψει, επιβιώνει καλά, μόνο όσο είναι πιστός στα ιδανικά αυτά».

– Λ. Ρον Χάμπαρντ

«Είμαι ένα πολύ διαφορετικό άτομο τώρα. Ποτέ δεν είχα τόσο γρήγορα μια τόσο απίστευτη αλλαγή. Είμαι πολύ πιο σταθερός, ευτυχισμένος και σίγουρος. Έχω σιγουριά για τον εαυτό μου και για τις πράξεις μου και ξέρω ότι μπορώ και ότι θα δημιουργήσω ένα καλύτερο μέλλον».– Μ. Μπ.

«Ένιωθα πολύ ωραία όταν ολοκλήρωσα αυτό το μάθημα, γιατί με έκανε να αισθανθώ ότι αξίζω κάτι στη ζωή. Ήθελα να αγαπήσω τον εαυτό μου και τώρα τα κατάφερα, χάρη σε αυτό το μάθημα. Πέταξα το μίσος που έτρεφα για τον εαυτό μου από το παράθυρο».– Χ. Φ.

«Αυτό είναι στ’ αλήθεια ένα μάθημα για το πώς να ξαναζωντανέψεις. Νιώθω τεράστια ανακούφιση και ξέρω ότι είναι δυνατόν να επιτύχεις μεγαλύτερη ευτυχία και να δημιουργήσεις ξανά, με βάση την αλήθεια, την τιμιότητα και την ακεραιότητα».– Π. Γκ.

Μαθήματα για τη Ζωή: δημιουργήθηκαν για εύκολη, αποτελεσματική κατανόηση

Τα Μαθήματα για τη Βελτίωση της Ζωής μελετώνται χρησιμοποιώντας κάτι που έχει αναπτυχθεί στη Scientology και ονομάζεται «φύλλο προόδου». Κάθε βήμα του μαθήματος δίνεται με τη σειρά και αυτός που το μελετά σημειώνει αυτά τα βήματα καθώς τα ολοκληρώνει. Αυτό επιτρέπει σε κάθε μαθητή να διαβάζει σύμφωνα με τη δική του βέλτιστη ταχύτητα.

Η διάρκεια του μαθήματος είναι 7 ημέρες με μελέτη λίγων ωρών.

Εγγράψου στο Μάθημα Προσωπικές Αξίες και Ακεραιότητα
ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Ο πλησιέστερός σου Οργανισμός της Scientology