ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΑΝΤΕΝΑ

Ο Ιδανικός Οργανισμός παραδίδει υπηρεσίες στους κατοίκους της Κοιλάδας Σαν Γκάμπριελ από την πλήρως ανακαινισμένη έδρα του στην ιστορική Παλιά Πασαντίνα.

Βίντεο

Δείτε ένα Βίντεο Περιήγησης
Δείτε τα Επίσημα Εγκαίνια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μάθετε περισσότερα για την Εκκλησία της Σαηεντολογίας της Πασαντένα το Ημερολόγιο των Εκδηλώσεών της, την Κυριακάτικη Υπηρεσία, το Βιβλιοπωλείο και άλλα πολλά. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Μετάβαση στον ιστότοπο www.scientology-pasadena.org Επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Διεύθυνση:
35 South Raymond Avenue
Pasadena, CA 91105
Ηνωμένες Πολιτείες

Τηλέφωνο: (626) 792-7532

Πάρτε Οδηγίες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ώρες Λειτουργίας
Ανοιχτά κάθε μέρα.

Επικοινωνία

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ


ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΡΟΔΩΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Στις 18 Ιουλίου του 2010, πάνω από τέσσερις χιλιάδες Σαηεντολόγοι και προσκεκλημένοι μαζεύτηκαν στη Λεωφόρο Ρέιμοντ Σάουθ 35, στην καρδιά της Παλιάς Πόλης της Πασαντίνα, για τα επίσημα εγκαίνια της νέας Εκκλησίας της Σαηεντολογίας στην Πόλη των Ρόδων. Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας και εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας της Σαηεντολογίας, απευθύνθηκε στο πλήθος και έκανε τα εγκαίνια του ιστορικού κτηρίου των 5.400 τ.μ., χαρακτηρίζοντάς το ως «μια εντελώς νέα γενιά Οργανισμών της Σαηεντολογίας – που ένας άνθρωπος μόνο είχε προηγουμένως ονειρευτεί για ετούτη την πόλη».

Μάθετε Περισσότερα