ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΡΚΩΝΟΝ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ

Η ανακάλυψη του Λ. Ρον Χάμπαρντ ότι τα ναρκωτικά και άλλες τοξικές ουσίες συσσωρεύονται στο σώμα, οδήγησε σε μια επαναστατική καινοτομία στο θέμα της αποκατάστασης από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ανέπτυξε μια ασφαλή, υγιεινή και σχεδιασμένη με πλήρη σαφήνεια μέθοδο για την απομάκρυνση των ουσιών από το σώμα.

Το Νάρκωνον «Μεντιτερανέο» που βρίσκεται στην Ισπανία είναι ένα δίκτυο κέντρων αποκατάστασης από τα ναρκωτικά με ομάδες διάσπαρτες σε όλη την Ιβηρική Χερσόνησο και ποσοστό επιτυχίας τέσσερις φορές πάνω από τον διεθνή μέσο όρο.

Είναι μια θεραπευτική αγωγή για να καθαριστούν οι ιστοί του σώματος από τα υπολείμματα των ναρκωτικών και συνίσταται από λήψη βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, άσκηση, εντατική εφίδρωση σε μια σάουνα χαμηλών θερμοκρασιών και επαρκή αναπλήρωση υγρών και ελαίων για να μειώσει, σε μακροπρόθεσμη βάση, τις φυσικές και πνευματικές συνέπειες που προκαλούν στο σώμα τα υπολείμματα των ναρκωτικών.

Εφαρμόζεται στο κέντρο αποκατάστασης από τα ναρκωτικά Νάρκωνον, και είναι ένα πρόγραμμα με τίτλο «Μέθοδος Αποτοξίνωσης για μια Νέα Ζωή». Οι μαθητές αναφέρουν μια αξιόλογη αύξηση της πνευματικής τους διαύγειας, της ψυχικής ηρεμίας και της ευεξίας τους. Επίσης αναφέρουν ότι το πρόγραμμα μειώνει αισθητά ή εξαφανίζει τη «δίψα» για ναρκωτικά, η οποία προέρχεται από τα συσσωρευμένα υπολείμματα ουσιών στο σώμα.

Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες ερευνών και αναφορές αποτελεσμάτων, έχουν επικυρώσει τη θεωρία και την πράξη αυτού του προγράμματος.

Η αποτελεσματικότητα του Προγράμματος Αποτοξίνωσης του Νάρκωνον, διατυπώνεται καλύτερα από εκείνους που το βίωσαν σε προσωπικό επίπεδο:

«Ήμουν χρήστης ναρκωτικών για 13 χρόνια. Ήμουν εθισμένος στο όπιο για 10 χρόνια. Το πρόγραμμα ήταν ό,τι καλύτερο για να κερδίσω τη ζωή μου ξανά. Είμαι πολύ πιο ενεργητικός, η διάθεσή μου είναι πολύ πιο σταθερή, η ανησυχία μου έχει εξαφανιστεί, η "δίψα" μου για ουσίες έχει σταματήσει, οι αισθήσεις μου είναι οξείες και γενικά έχω να αισθανθώ τόσο καλά από τότε που δεν είχα ξεκινήσει ακόμα τη χρήση ναρκωτικών».

«Το Πρόγραμμα Αποκάθαρσης του Νάρκωνον με έκανε να νιώσω ζωντανός ξανά. Όταν πρωτοξεκίνησα ένιωθα κουρασμένος, πόναγα και ήμουν αδύναμος. Μετά, μέρα με τη μέρα, ξεκίνησα να νιώθω πιο δυνατός, πιο χαρούμενος και πιο υγιής. Νιώθω πραγματικά τυχερός που είχα την εμπειρία αυτού του προγράμματος και είχα την ευκαιρία να βάλω τη ζωή μου ξανά σε μια τάξη, τόσο σε φυσικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο».

«Νιώθω συναισθηματικά και πνευματικά πιο ζωντανός και πιο σταθερός. Η φυσική μου αντοχή είναι καταπληκτική. Ξέρω χωρίς αμφιβολία ότι τα ναρκωτικά δεν είναι πια συσσωρευμένα στο σώμα μου. Έχω ένα λαμπρό μέλλον μπροστά μου και μια τρομερή αίσθηση ευεξίας. Σας ευχαριστώ γι’ αυτό το υπέροχο δώρο».