ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

Τα βραβευμένα υλικά της Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τα οποία παράγονται σε 17 γλώσσες, φτάνουν σε πάνω από 100 εκατομμύρια άτομα κάθε χρόνο. Με την υποστήριξη της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας, αυτά παρέχονται ως αποτελεσματικά εργαλεία για την αντιμετώπιση της έλλειψης ενημέρωσης για τα βασικά δικαιώματα, όπως αρθρώθηκαν στην Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

40
ΧΙΛΙΑΔΕΣ
εκπαιδευτικά
ΠΑΚΕΤΑ
ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Οι οργανισμοί «Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» και «Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» διατηρούν διαδραστικές ιστοσελίδες με εκπαιδευτικά συστήματα και ένα πλήρες φάσμα οπτικοακουστικών υλικών, τα οποία είναι διαθέσιμα για προβολή, λήψη και παραγγελία σε 17 γλώσσες.

Το πρόγραμμα Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα παρέχει ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας για χρήση στην τάξη με τα αντίστοιχα μαθήματα, για τηλεοπτική μετάδοση και προβολή σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, αθλητικές εκδηλώσεις και άλλους χώρους.


Το φιλμ «Η Ιστορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» ορίζει και εξηγεί τα ανθρώπινα δικαιώµατα µέσα από την παραστατική αφήγηση της ιστορίας και της εξέλιξής τους.

Το βιβλιαράκι «Η Ιστορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» παρέχει μια επισκόπηση του θέματος για χρήση κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και για γενική αναφορά.


Ζωντανεύοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο Οδηγός για τον Εκπαιδευτικό είναι ο πυρήνας του Εκπαιδευτικού Πακέτου (κορυφή), το οποίο περιέχει σχέδια μαθημάτων, έγγραφα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις διαδικασίες υποβολής καταγγελιών, τον κατάλογο των οργανισμών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, 30 Ανακοινώσεις Κοινής Ωφέλειας, το φιλμ «Η Ιστορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» και τα βιβλιαράκια «Η Ιστορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

Το πρόγραμμα της Νεολαίας Υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων περιλαμβάνει αφίσες με πληροφορίες που απεικονίζουν κάθε άρθρο της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


Το πρόγραμμα της Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι προσαρμοσμένο για μαθητές μικρότερης ηλικίας, με πλήρη υλικά κατάλληλα για την ηλικία, τη γλώσσα και το περιεχόμενό του.