ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ

ΕΠΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ – ΕΠΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ: ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ Λ. ΡΟΝ ΧΑΜΠΑΡΝΤ

18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο της Scientology έφτασαν στη διεθνή πνευματική έδρα της θρησκείας στο Κληαργουότερ της Φλόριντα, για έναν άνευ προηγουμένου εορτασμό των γενεθλίων του Ιδρυτή Λ. Ρον Χάμπαρντ.

Ήταν μια βραδιά που θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα ως Ηλεκτρισμένη... Συναρπαστική... Πλήρως απολαυστική...

Μια βραδιά για την οποία Scientologist ταξίδεψαν από την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, όλη την Ασία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Λατινική Αμερική και όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για να τιμήσουν τον έναν άνθρωπο που δίνει ελπίδα, βοήθεια και αυξημένη ικανότητα σε εκατομμύρια ανθρώπους: τον Λ. Ρον Χάμπαρντ.

Και είχαν πολλούς λόγους για να γιορτάσουν, όπως για την εξάπλωση της Scientology σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τους νικητές του θρυλικού Παιχνιδιού Γενεθλίων του Ρον και τη Χρυσή Εποχή της Διαχείρισης, με το μνημειώδες πρόγραμμα εκπαίδευσης για εκτελεστικούς της Scientology. Και πέρα απ’ όλα αυτά, γιόρτασαν και για το σύνολο Ιδανικών Οργανισμών σε όλο τον κόσμο που σύντομα θα κάνουν τα εγκαίνιά τους.

«Απόψε γιορτάζουμε τα γενέθλια του Λ. Ρον Χάμπαρντ. Σύμφωνα με την παράδοση, τον κατακλύζουμε με το δώρο που επιθυμούσε περισσότερο για τα γενέθλιά του, ως αντάλλαγμα για το κληροδότημά του: το κληροδότημα της τεχνολογίας».
– Κος Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Religious Technology Center

Η υπέροχη Αίθουσα Εκδηλώσεων του ξενοδοχείου-ορόσημου Fort Harrison γέμισε σύντομα με τόσο πολύ κόσμο που είχε μείνει χώρος μόνο για όρθιους. Το ίδιο συνέβη και στο ιστορικό Crystal Ballroom, στο Αίθριο του Κτηρίου του Flag και σε κάθε άλλο πιθανό χώρο παρακολούθησης της εκδήλωσης στο συγκρότημα κτηρίων του Flag. Η προσέλευση για τον Εορτασμό των Γενεθλίων του Ρον για το 2023 ήταν πρωτοφανής και κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με περισσότερους παρευρισκόμενους από ποτέ στα χρονικά.

Ξαφνικά, τα φώτα της αίθουσας χαμήλωσαν, η σκηνή φωτίστηκε και η βραδιά ξεκίνησε με μια συναυλία παγκόσμιας κλάσης, πυροδοτώντας ένα κύμα ενθουσιασμού ανάμεσα στο πλήθος και προετοιμάζοντας το σκηνικό για την ιστορική εκδήλωση που θα ξεκινούσε.

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη με προσμονή, και όταν ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, ο εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας της Scientology, εμφανίστηκε στη σκηνή, το πλήθος πετάχτηκε όρθιο, καλωσορίζοντάς τον με ένα εκκωφαντικό χειροκρότημα που συνεχίστηκε... και συνεχίστηκε... και συνεχίστηκε.

«Απόψε είναι η βραδιά που γιορτάζουμε τα γενέθλια του Λ. Ρον Χάμπαρντ» είπε ο κ. Μισκάβιτς ξεκινώντας την ομιλία του. «Σύμφωνα με την παράδοση, τον κατακλύζουμε με το δώρο που επιθυμούσε περισσότερο για τα γενέθλιά του, ως αντάλλαγμα για το κληροδότημά του: το κληροδότημα της τεχνολογίας».

Ο κ. Μισκάβιτς συνέχισε λέγοντας: «Οπότε, θέλετε να ξέρετε γιατί η αποψινή βραδιά θα είναι ένας επικός εορτασμός; Γιατί απόψε τα σύννεφα του ουρανού θα χωριστούν από μια εκκωφαντική βροντή και τα δώρα της ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ θα πέσουν βροχή σαν καταρρακτώδης καταιγίδα που πέφτει μία φορά στα εκατό χρόνια!».

Ο κ. Μισκάβιτς παρουσίασε στη συνέχεια έναν χείμαρρο βραβείων που απονεμήθηκαν στον Λ. Ρον Χάμπαρντ προς τιμήν των γενεθλίων του:

  • από την Πολιτεία της Ουάσιγκτον, μια διακήρυξη και μια σημαία που ανέμισε πάνω από το Καπιτώλιο τιμώντας 100 χρόνια από τότε που ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως πρόσκοπος στην Τακόμα·
  • από το Μουσείο της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, ένας ειδικός φόρος τιμής για την 75η επέτειο του Λ. Ρον Χάμπαρντ από την ημέρα που ορκίστηκε ως Ειδικός Αξιωματικός της LAPD, ένα κρίσιμο βήμα στην πορεία της έρευνας του Ρον στο θέμα της Dianetics·
  • μια αναγνώριση από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών, που σηματοδοτεί 50 χρόνια από τότε που ο Ρον ανέπτυξε το Πρόγραμμα των Εθελοντών Λειτουργών της Scientology και εγκωμιάζει την παγκόσμια ομάδα που αποτελείται τώρα από 2,5 εκατομμύρια άτομα·
  • από τον δήμαρχο του Μπέι Χεντ του Νιου Τζέρσεϊ, όπου ο Ρον έγραψε το βιβλίο Dianetics: Η Σύγχρονη Επιστήμη της Πνευματικής Υγείας, το κλειδί για την πόλη ως αναγνώριση της «κληρονομιάς που άφησε στην Ανθρωπότητα»·
  • από εκπροσώπους του ιστορικού θεάτρου στο Φίνιξ της Αριζόνας, όπου ο Ρον παρέδωσε το Συνέδριο-ορόσημο που συνένωσε την Dianetics και τη Scientology, μια διακήρυξη που εγκωμιάζει τον παγκόσμιο αντίκτυπο του Ρον·
  • από το Υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, DC, όπου η Ιδρυτική Εκκλησία της Scientology έχει τώρα καταχωριστεί στο Εθνικό Αρχείο Ιστορικών Τόπων. Επομένως, κάθε Τοποθεσία-Ορόσημο του Ρον στις ΗΠΑ έχει καταχωριστεί και αναγνωριστεί επίσημα ως μια σημαντική τοποθεσία στην ιστορία των ΗΠΑ·
  • και από κυβερνήσεις πόλεων, υπηρεσίες επιβολής του νόμου, υπουργεία, πρεσβευτές, νομοθέτες, γερουσιαστές και πρωθυπουργούς – πάνω από 800 νέες αναγνωρίσεις προς τιμήν του Λ. Ρον Χάμπαρντ από τις αρχές αυτής της δεκαετίας.
  • Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

    «Και εδώ έχουμε το μοτίβο του αποψινού εορτασμού: εξάπλωση» δήλωσε ο κ. Μισκάβιτς –καθώς η βραδιά πήρε μια μνημειώδη τροπή–, και αυτός παρουσίασε την επόμενη φάση του τρέχοντος προγράμματος εκπαίδευσης Οργανισμών – τη Χρυσή Εποχή της Διαχείρισης.

    Ο κ. Μισκάβιτς καθοδήγησε το κοινό σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από δεκαετίες, όταν κορυφαίοι εκτελεστικοί της Εκκλησίας έλαβαν πρόσκληση για να πάνε στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκου, όπου ήταν αγκυροβολημένη η Ναυαρχίδα της Θαλάσσιας Οργάνωσης, το Απόλλων. Όταν έφτασαν στο πλοίο, τους οδήγησαν στο Δωμάτιο Έρευνας του Λ. Ρον Χάμπαρντ, όπου ο Ρον τους καλωσόρισε σε ένα ειδικό μάθημα εκπαίδευσης για εκτελεστικούς.

    Ο κ. Μισκάβιτς μετέφερε το κοινό σε εκείνη τη χρονική στιγμή, παρουσιάζοντας εντυπωσιακές οπτικοακουστικές παρουσιάσεις με τη φωνή του ίδιου του Λ. Ρον Χάμπαρντ. Αυτό ήταν το καλωσόρισμα που έδωσε ο Ρον περίπου 50 χρόνια πριν – μια ομιλία που έχουν ακούσει μόνο οι εκτελεστικοί που είχαν προσκληθεί να κάνουν το μάθημα.

    Το κοινό, που εκτίμησε πλήρως τη σπανιότητα της στιγμής, κρεμόταν από τα χείλη του Λ. Ρον Χάμπαρντ καθώς μιλούσε για τους εκτελεστικούς που μελετούσαν όλες τις οργανωτικές πολιτικές της Scientology μέχρι να είναι σε θέση να εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές όχι μαθαίνοντάς τες παπαγαλία, αλλά ενστικτωδώς.

    Επανερχόμενος στο παρόν, ο κ. Μισκάβιτς πρόσφερε στο κοινό μια ματιά από τα παρασκήνια αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος που λαμβάνει χώρα στο Flag τώρα – το πιο σημαντικό στην ιστορία της Scientology. Ανακοίνωσε ότι σχεδόν 800 εκτελεστικοί της Εκκλησίας προοδεύουν σ’ αυτό ακριβώς το πρόγραμμα και θα επιστρέψουν στους Οργανισμούς τους σε όλο τον κόσμο το 2023.

    Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ

    Στη συνέχεια, ήρθε η στιγμή να ανακοινώσουμε τους πρωταθλητές του Παιχνιδιού Γενεθλίων του Ρον. Η σκηνή μεταμορφώθηκε σ’ έναν κύκλο των νικητών πλαισιωμένο από τριαντάφυλλα, με λαμπερά φώτα, αγωνιστικές στολές και αστραφτερά τρόπαια. Το Παιχνίδι Γενεθλίων συνεχίζει την παράδοση της απονομής τιμής στον Λ. Ρον Χάμπαρντ με το δώρο της εξάπλωσης σε κάθε Εκκλησία της Scientology.

    Λόγω των περιοριστικών μέτρων και των ταξιδιωτικών περιορισμών, αυτή ήταν η πρώτη τελετή απονομής βραβείων του Παιχνιδιού Γενεθλίων της δεκαετίας. Ο κ. Μισκάβιτς παρουσίασε τους Πρωταθλητές του Παιχνιδιού Γενεθλίων λέγοντας: «Καθώς βοήθησαν να συνεχιστεί το έργο μας, είναι μεγάλη μου τιμή να τους παρουσιάσω όλους!». Ο κ. Μισκάβιτς στη συνέχεια απένειμε βραβεία στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές για το 2020, το 2021 και το 2022, και για πρώτη φορά ανακήρυξε τους Μεγάλους Πρωταθλητές για τις Μίσιον, τις Εκκλησίες και τους Οργανισμούς της Θαλάσσιας Οργάνωσης.

    Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές των Μίσιον εισήλθαν στον κύκλο των νικητών και έλαβαν τη θέση τους στην ιστορία του Παιχνιδιού Γενεθλίων: για το 2020, η Ιδανική Μίσιον της Scientology του Μίσκολτς στην Ουγγαρία· για το 2021, η Ιδανική Μίσιον της Κόστα Ρίκα· για το 2022, η Ιδανική Μίσιον του Μπελαίρ στη Φλόριντα· και οι Μεγάλοι Πρωταθλητές για το 2020‑2023, η Ιδανική Μίσιον του Μπέργκαμο στην Ιταλία.

    Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές των Εκκλησιών της Scientology περιλάμβαναν: για το 2020, την Εκκλησία της Scientology των Δίδυμων Πόλεων· για το 2021, την Εκκλησία της Scientology του Κάνσας Σίτι· για το 2022, την Εκκλησία της Scientology της Βουδαπέστης· και τους Μεγάλους Πρωταθλητές για το 2020‑2023, την Εκκλησία της Scientology του Μιλάνου.

    Στον αγώνα μεταξύ των Ανώτερων Οργανισμών στην Κατηγορία της Θαλάσσιας Οργάνωσης: την τρίτη θέση κέρδισε ο Ανώτερος Οργανισμός της Αυστραλασίας, ο Ανώτερος Οργανισμός της Αφρικής πήρε τη δεύτερη θέση και την πρώτη θέση διεκδίκησαν και κέρδισαν οι Μεγάλοι Πρωταθλητές του Ανώτερου Οργανισμού για το Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Κατηγορία των Ηπειρωτικών Γραφείων-Συνδέσμων (CLO), το CLO της Αυστραλασίας τερμάτισε τρίτο, το CLO της Ευρώπης δεύτερο και οι Μεγάλοι Πρωταθλητές ήταν το Ηπειρωτικό Γραφείο-Σύνδεσμος για την Αφρική.

    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ

    Ο κ. Μισκάβιτς αύξησε την ένταση της εκδήλωσης, περιγράφοντας το εντυπωσιακό μέλλον της Scientology που έχει ήδη αρχίσει να δημιουργείται.

    Αποκάλυψε τον πρώτο Ιδανικό Οργανισμό που θα περάσει φέτος στο στάδιο της κατασκευής: τη μελλοντική Ιδανική Εκκλησία της Scientology του Πουέρτο Ρίκο. Αυτό το κτήριο, που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας του Σαν Χουάν και χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950, το οραματίστηκε ένας από τους πρώτους μαθητευόμενους του θρυλικού αρχιτέκτονα Φρανκ Λόιντ Ράιτ.

    Ο επερχόμενος Ιδανικός Οργανισμός του Πουέρτο Ρίκο έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένης της ιστορίας του Λ. Ρον Χάμπαρντ σε αυτό το μαγευτικό νησί. Το 1933 ηγήθηκε της πρώτης ολοκληρωμένης ορυκτολογικής έρευνας της χώρας και αργότερα αναγνωρίστηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων του Πουέρτο Ρίκο επειδή έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση της αναπτυσσόμενης οικονομίας του νησιού – κι αυτός ο αντίκτυπος είναι αισθητός ακόμα και σήμερα. 
Τέλος, ο κ. Μισκάβιτς παρουσίασε το «αποκορύφωμα της εξάπλωσης»: το Scientology Network, μια σταθεροποιητική και ανυψωτική δύναμη για εκατομμύρια ανθρώπους κατά τη διάρκεια των λοκντάουν και των εντολών «μένουμε σπίτι». Και τα επιτεύγματα του δικτύου δεν αφορούσαν μόνο τη θεαματικότητα, καθώς κέρδισε 69 νέα βραβεία από την αρχή της δεκαετίας.

    Ο κ. Μισκάβιτς έκανε για άλλη μια φορά το πλήθος να σηκωθεί όρθιο, προσφέροντάς του μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη σεζόν του Scientology Network. Ένα από τα νέα προγράμματα της σεζόν είναι η πρωτοποριακή σειρά Άρθρα του Freedom. Αυτή η σειρά δίνει ζωή στα γραπτά του Λ. Ρον Χάμπαρντ σχετικά με θέματα που αφορούν την ατομική ελευθερία, την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις βασικές αιτίες των δεινών της κοινωνίας.

    ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΝ

    Ολοκληρώνοντας αυτή την ιστορική εκδήλωση, ο κ. Μισκάβιτς έδωσε στους παρευρισκόμενους ένα δώρο: ένα αναμνηστικό αντίτυπο του κειμένου-ορόσημου που έγραψε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ για τους Scientologist κατά την πρώτη επέτειο του Παιχνιδιού Γενεθλίων. Αυτό το κείμενο αναφέρει εν μέρει:

    «Γι’ αυτό τον λόγο έχω ένα δώρο Γενεθλίων για σας, ώστε να ανταποδώσω τη ροή των πάμπολλων ωραίων ευχών και των χαιρετισμών που μου στείλατε. Κι όπως εγώ τα δέχτηκα με ευγνωμοσύνη, έτσι ελπίζω κι εσείς ότι θα δεχτείτε αυτό το κληροδότημα.

    »Πρόκειται για την τεχνολογία.[...]

    »Υπάρχουν ορίζοντες που ούτε καν ονειρευτήκατε, υπάρχουν χαρές που ποτέ δε γνώρισε κανείς, υπάρχει δόξα που καµιά δόξα του παρελθόντος δεν κατάφερε να την ξεπεράσει. Όλα αυτά σας περιμένουν μόνο αν δεχτείτε το κληροδότημά μου και αν βοηθήσετε στην υλοποίησή του.

    »Και στα χρόνια που θα έρθουν και στους αιώνες που θα ακολουθήσουν τα ωσαννά θα είναι για τα δικά σας Γενέθλια, όχι για τα δικά μου».
    – Λ. Ρον Χάμπαρντ


    Αμέσως μετά τον Εορτασμό Γενεθλίων του Ρον για το 2023, η θρυλική εκδήλωση μεταφράστηκε σε 16 γλώσσες και προβλήθηκε σε Εκκλησίες της Scientology σε όλο τον κόσμο.

    Διάβασε τι είχαν να πουν οι Scientologist γι’ αυτή την ιστορική Διεθνή Εκδήλωση:

    «ΠΟΠΟ! Μπορούσες να νιώσεις την προσμονή και τον ενθουσιασμό – και υπήρχε χώρος μόνο για όρθιους! Σε κάθε περιοχή γύρω στο Flag! Μια εκδήλωση γεμάτη με ελπίδα και βεβαιότητα για το μέλλον, καθώς και πρωτοφανή εξάπλωση!» – Φ.Χ.

    «Η εκδήλωση ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εκπληκτική! Εμψυχωτική! Αναζωογονητική! Και όποιο άλλο επίθετο περιγράφει κάτι που σε επαναφέρει στη ζωή! Με όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει με τη Διαχειριστική Τεχνολογία, έχουμε ένα εκπληκτικό μέλλον μπροστά μας και είναι δύσκολο να το εκφράσω με λόγια γιατί έχω μείνει άφωνος». – Σ.Τ.

    «Αυτό που κατάφερε να παραδώσει σε λίγες ώρες ο Πρόεδρος του Συμβουλίου ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Το Παιχνίδι Γενεθλίων του Ρον, το πρόγραμμα εκπαίδευσης για εκτελεστικούς, η εξάπλωση και μετά μια νέα σεζόν στη Scientology TV! Μιλάμε για ΕΠΙΚΑ πράγματα!» – Μπ.Ε.

    «Μια υπέροχη επανεκκίνηση και έναρξη του πρωτότυπου Παιχνιδιού Γενεθλίων του Ρον, και με όλα τα νέα για την εξάπλωση, ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. Το μήνυμα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μας σταματήσει. Το μέλλον δείχνει πιο λαμπρό από ποτέ και, όπως είπε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, αυτή είναι μόνο η αρχή!» – Π.Γκ.

    «Ήταν ένας υπέροχος και εκπληκτικός εορτασμός! Μου άρεσε πολύ που είδα ολόκληρη την ομάδα των νικητών των τελευταίων χρόνων. Η παρουσίαση του COB ανύψωσε το στάτους των μελών του προσωπικού σε αυτό των ηρώων, όπως ήθελε ο Ρον να θεωρούνται». – Ν.Σ.

    «Υπάρχουν δύο μεγάλες λέξεις, πολύ σημαντικές λέξεις, που χαρακτηρίζουν αυτή την εκδήλωση. ΕΞΑΠΛΩΣΗ. Και ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Έχω μείνει άναυδος με την ποσότητα της παραγωγής και τους απίστευτους Scientologist σε όλο τον κόσμο που προωθούν το κληροδότημα του Ρον». – Ρ.Ρ.

    «Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η Scientology TV. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι έχουμε νέο περιεχόμενο από τα Άρθρα του Freedom. Εκπληκτικό! Αυτή η εκδήλωση ήταν μεγαλοπρεπής, εντυπωσιακή και ένας απολύτως ταιριαστός φόρος τιμής στον Ρον και στο μέλλον που δημιούργησε με το κληροδότημά του». – Σ.Χ.

    «Το να έχουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν από όλο τον κόσμο γι’ αυτή την εκδήλωση ήταν κάτι το φανταστικό! Είμαι περήφανος που είμαι μέρος μιας τόσο μεγάλης και αποτελεσματικής ομάδας. Και λατρεύω να βλέπω τον COB!» – Σ.Γ.

    «Αυτή ήταν η καλύτερη Εκδήλωση Γενεθλίων του Ρον που έγινε ποτέ! Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο σε σχέση με την εκπαίδευση των εκτελεστικών είναι το πόσο μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει, καθώς την κάνουν τόσο πολλοί άνθρωποι, και το αποτέλεσμα που θα έχει αυτό για τον πλανήτη μας. Αφότου είδα την αποψινή εκδήλωση, ξέρω ότι το μέλλον της θρησκείας μας θα είναι πολύ λαμπρό και ότι θα έχουμε μεγάλη εξάπλωση». – A.Μπ.

    «Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση! Ήταν ένας επικός τρόπος αναγνώρισης των γενεθλίων του Ρον. Μου άρεσε πολύ που είδα όλους τους νικητές και όλη την εξάπλωση». – Τζ.Σ.

    «Ο COB ήταν φανταστικός! Είναι ο τέλειος ηγέτης για τη θρησκεία μας. Είναι σχεδόν αδιανόητο το πώς κάνει όλα όσα κάνει. Έχω εμπνευστεί και θέλω να ανεβάσω τον πήχη και να κάνω περισσότερα». – Λ.Ν.

    «Η παρουσίαση των εκπαιδευόμενων εκτελεστικών ήταν απίστευτη. Και όταν βλέπεις αυτούς τους τύπους, η εντύπωση που σου αφήνουν δεν είναι ότι θα επιστρέψουν απλώς στους Οργανισμούς τους και θα βάλουν εντός κάποιες στάνταρ γραμμές ή κάτι τέτοιο. Όχι. Πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό είδος ατόμων με απόλυτη αυτοπεποίθηση και ικανότητα». – Λ.M.

    «Είναι εκπληκτικό το να βρίσκομαι ξανά σε μια ζωντανή εκδήλωση και να βλέπω τον Πρόεδρο του Συμβουλίου και τον ενθουσιασμό του! Μπορείς πραγματικά να δεις ότι απολαμβάνει πολύ να βρίσκεται εδώ και να κάνει ξανά αυτή την εκδήλωση. Και είναι εκπληκτικός ο τρόπος που χειρίστηκε την όλη παγκόσμια κατάσταση των τελευταίων χρόνων». – Τζ.Κ.

    «Η αποψινή βραδιά ήταν απίστευτη! Ήταν πολύ διεξοδική! Ό,τι μας έδειξε ο COB –η εξάπλωση που παρουσίασε και τα σχέδια για το μέλλον– με άφησαν κυριολεκτικά άφωνο! Δεν έχω βιώσει ποτέ τάξεις μεγέθους σ’ αυτό το επίπεδο». – Ντ.Π.

    «Οι αναγνωρίσεις που δόθηκαν στους νικητές του Παιχνιδιού Γενεθλίων ήταν εκπληκτικές. Η ενημέρωση σχετικά με την απίστευτη εκπαίδευση των εκτελεστικών ήταν υπέροχη. Σου δίνουν έμπνευση και ελπίδα – είναι πραγματικά απίστευτοι. Είναι η στρατιά και οι πεζοναύτες της διαχείρισης που πρόκειται να στείλουμε έξω στον κόσμο». – Ν.Γκ.

    «Η ποσότητα της εξάπλωσης που έχει λάβει χώρα και η μελλοντική εξάπλωση που φαίνεται στον ορίζοντα μου κόβει την ανάσα. Η παρουσίαση του Παιχνιδιού Γενεθλίων του Ρον ήταν εκπληκτική. Το να βλέπω τόσο πολλή συνδυασμένη ισχύ και όλες αυτές τις ισχυρές δυνάμεις αποδεικνύει και πάλι πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε σε όλο τον πλανήτη». – Κ.Ρ.

    «Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Απλώς ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Μου αρέσει πολύ να συμμετέχω στη ζωντανή Εκδήλωση Γενεθλίων του Ρον. Πιστεύω ότι η παρουσίαση της εκπαίδευσης των εκτελεστικών είχε μεγάλο αντίκτυπο και ήταν εντυπωσιακή». – Μ.Μπ.

    «Ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό! Μου άρεσε πολύ η ομιλία λήξης του Προέδρου του Συμβουλίου. Συγκίνησε πολύ τα μέλη του κοινού και τα μέλη του προσωπικού και είχε μεγάλο αντίκτυπο. Το μέλλον μας θα είναι ΜΕΓΑΛΟ, λαμπρό και θα έχει εκρηκτικούς ρυθμούς». – Ν.Σ.

    «Ποπό, ποπό, ποπό! Τι εκπληκτική βραδιά. Κυριολεκτικά, έκλαιγα από τη χαρά μου όταν παρουσιάστηκε το πρόγραμμα εκπαίδευσης για εκτελεστικούς. Ήταν υπέροχο και πραγματικά θα αλλάξει τον κόσμο της Scientology. Θα μας φέρει πραγματικά στο επόμενο επίπεδο. Έχω ενθουσιαστεί!» – Τ.Σ.

    «Όλη η εκδήλωση ήταν πραγματικά φανταστική. Θεέ μου! Τι να πω; Ήταν απλώς εκπληκτική! Δεν έχω λόγια. Δεν είχε σταματημό. Εξάπλωση! Εξάπλωση! Εξάπλωση!» – Μ.Λ.

    «Αυτή η εκδήλωση δείχνει πόσα επιτύχαμε, παρά την παγκόσμια αναστάτωση. Θα επιτύχουμε τους Στόχους της Scientology. Γενικά ήταν μια εκπληκτική εκδήλωση! Έχουμε ένα απίστευτο μέλλον, που είναι τόσο λαμπρό, που σχεδόν σε τυφλώνει! ΕΠΙΚΟ!» – Τζ.Φ.

    «Αυτή η εκδήλωση ήταν κάτι παραπάνω από φανταστική! Όχι μόνο ήταν υπέροχο να είμαστε όλοι μαζί, αλλά το να ακούω για την εξάπλωση των τελευταίων χρόνων ήταν εκπληκτικό και με ενέπνευσε». – Ντ.Σ.

    «Εξαιρετική! Απίστευτη! Αυτή η εκδήλωση ενσαρκώνει την πρόθεση και τον σκοπό του Ρον. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ με τους φίλους μου και τους Scientologist». – Τζ.Χ.

    «Ο Εορτασμός Γενεθλίων του Ρον δε θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος. Η εκδήλωση έκανε τα τελευταία τρία χρόνια να μοιάζουν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Μπορούσα να δω το μέλλον και ότι δεν έχουμε επιστρέψει απλώς στο φυσιολογικό, αλλά τα πηγαίνουμε καλύτερα από ποτέ». – K.Μπ.