IAS

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

Στις 3 Νοεμβρίου 2023, μέλη της Διεθνούς Ένωσης των Scientologist (IAS) που αντιπροσώπευαν 90 χώρες συγκεντρώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για την 39η επέτειο της Διεθνούς Ένωσης των Scientologist.

Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Religious Technology Center, καλωσόρισε χιλιάδες Scientologist και υποστηρικτές της Εκκλησίας της Scientology στον Εορτασμό της Επετείου του IAS, που διήρκεσε όλο το Σαββατοκύριακο. Ο εορτασμός τίμησε τέσσερα ιστορικά χρόνια γεμάτα με εξαιρετικά ανθρωπιστικά επιτεύγματα.
Χορηγούμεανθρωπιστικέςκαμπάνιες
Οπότε, σε κάθε δεδομένη
ώρα
μέρα
ήπειρο
Θα βρεις
ΕΜΑΣ

Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (CCHR) προστατεύει άτομα σε όλο τον κόσμο από καταχρηστικές και καταναγκαστικές πρακτικές στο πεδίο της ψυχικής υγείας.

Η Κινητοποίηση του Κόσμου για την Προστασία των Ανθρώπων.

Η CCHR στέλνει πολύ αποτελεσματικές περιοδεύουσες εκθέσεις σε τέσσερις ηπείρους για να αποκαλύψει τις πολλές καταχρήσεις που λαμβάνουν χώρα στην ψυχιατρική βιομηχανία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια και μόνο, η CCHR διαφώτιζε άλλο ένα άτομο κάθε 20 δευτερόλεπτα, αποκαλύπτοντας τελικά τη φρίκη της ψυχιατρικής σε πάνω από 50 εκατομμύρια άτομα.
Μορέλος, Μεξικό
Τορίνο, Ιταλία
Οτάβα, Καναδάς
Μιλάνο, Ιταλία
Ταϊτσούνγκ, Ταϊβάν
Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια
Οσάκα, Ιαπωνία
Βοστώνη, Μασαχουσέτη
Τορίνο, Ιταλία

Οι Διαδηλώσεις στους Δρόμους για να Δώσουμε Τέλος στις Καταχρήσεις της Ψυχιατρικής.

Εμπνέοντας τον κόσμο ώστε να επέλθει αλλαγή μ’ ένα βήμα τη φορά, οι πορείες της CCHR κατά των καταχρήσεων στον τομέα της ψυχικής υγείας έχουν παίξει ζωτικό ρόλο στην ενημέρωση και τη διαφώτιση εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο – από την Ιταλία και την Ουγγαρία έως τη Γερμανία και τη Γαλλία, και από το Ηνωμένο Βασίλειο έως τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Φλωρεντία, Ιταλία
Παρίσι, Γαλλία
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Βιέννη, Αυστρία
Μαγδεμβούργο, Γερμανία
Ουάσιγκτον, DC
Παρίσι, Γαλλία
Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική
Παρίσι, Γαλλία
Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια
Παρίσι, Γαλλία
50,000,000
άτομα έμαθαν για τη φρίκη της ψυχιατρικής
ΕΛΒΕΤΙΑ

Η Εξάλειψη της Ψυχιατρικής Κακοποίησης στο Όνομα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η CCHR εργάζεται εδώ και δεκαετίες για να κλείσει ένα ολοφάνερο κενό στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ένα καθοριστικό έγγραφο που υπογράφηκε μετά τον Βʹ Παγκόσμιο Πόλεμο, το οποίο οδήγησε στον ακούσιο εγκλεισμό ασθενών και στην εξάπλωση της καταναγκαστικής ψυχιατρικής.
Μετά από χρόνια καταγγελίας περιστατικών ψυχιατρικής κακοποίησης σε 18 χώρες συνολικά, η CCHR έλαβε μια επίσημη πρόσκληση για την πρώτη Διαβούλευση του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου στον Χώρο της Ψυχικής Υγείας. Ο αντιπρόσωπος της CCHR έδωσε κατάθεση ως πραγματογνώμονας, απαιτώντας με ζήλο την απαγόρευση «του καταναγκασμού και των στερήσεων της ελευθερίας στην ψυχική υγεία». Όταν το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου έθεσε την απαίτηση αυτή σχετικά με την ψυχική υγεία σε ψηφοφορία ενώπιον του Συμβουλίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ, το αποτέλεσμα προανήγγειλε μια ουσιαστική αλλαγή για τη διατήρηση και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο πεδίο της ψυχικής υγείας.
Ο ΟΗΕ αποφάνθηκε επισήμως το εξής:
«Η καταναγκαστική και ακούσια αγωγή είναι απαρχαιωμένη, αναποτελεσματική και ασύμβατη με τα ανθρώπινα δικαιώματα».
«Όλες οι χώρες πρέπει να καταργήσουν τον επιβεβλημένο εγκλεισμό σε ιδρύματα».
«Όλες οι χώρες πρέπει να σταματήσουν την ακούσια αγωγή».
«Απαγορεύεται η δημιουργία νέων ψυχιατρικών νοσοκομείων».
ΙΑΠΩΝΙΑ

Η Αποκάλυψη της Ψυχιατρικής στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Σε μια χώρα όπου οι ψυχίατροι έκρυβαν τα εγκλήματά τους πίσω από την παροιμία «Μη βλέπεις το κακό, μην ακούς το κακό και μη μιλάς για το κακό», ο Γιουζούρου Ογκούρα έσπασε τη σιωπή και αποκάλυψε τα μυστικά τους. Αποκάλυψε την απάτη της «πολυφαρμακίας» – της υπερσυνταγογράφησης ψυχοτρόπων φαρμάκων που οδηγεί σε αυτοκτονία. Ο Γιουζούρου φρόντισε να επιβληθούν βαριές ποινές κατά της πρακτικής αυτής, και βοήθησε τελικά στη μείωση των ποσοστών αυτοκτονίας σε εθνικό επίπεδο κατά 34%. Στη συνέχεια, ο Γιουζούρου αποκάλυψε την εγκληματική κακοποίηση σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, επικαλούμενος νόμους που προστατεύουν τους ασθενείς και τους πληροφοριοδότες και εξασφαλίζοντας ότι η ψυχιατρική κακοποίηση θα ιδωθεί, θα ακουστεί και θα ειπωθεί στην Ιαπωνία.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ιαπωνίας, όποιος μαθαίνει για κάποιο περιστατικό κακοποίησης ασθενή σε ψυχιατρικά νοσοκομεία πρέπει να το καταγγείλει αμέσως.

ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η Εκκλησία της Scientology είναι ένας μακροχρόνιος υπέρμαχος της ελευθερίας όλων των ανθρώπων. Για να επιτύχει αυτό τον σκοπό, χορηγεί μια από τις πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και ενημέρωσης περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μεγαλύτερη εμβέλεια στον κόσμο, το Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, και, για τους νέους, τη Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Εκπαίδευση σχετικά με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε Παγκόσμιο Επίπεδο.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και η Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πέτυχαν ορόσημα, έχοντας τώρα εκπαιδεύσει πάνω από 41 εκατομμύρια άτομα σχετικά με τα αναφαίρετα δικαιώματά τους.
Νέα Υόρκη, Πολιτεία της Νέας Υόρκης
«Συγχαρητήρια για τα επιτεύγματά σας όσον αφορά την προώθηση της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε χώρες όλου του κόσμου».
– Γραφείο Μόνιμου Συντονιστή
Ηνωμένα Έθνη
«Συγχαρητήρια για τα επιτεύγματά σας όσον αφορά την προώθηση της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε χώρες όλου του κόσμου».
– Γραφείο Μόνιμου Συντονιστή
Ηνωμένα Έθνη
«Σας θεωρούμε συνεργάτες μας όσον αφορά την εκπαίδευση σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα».
– Ακαδημαϊκό Συμβούλιο
Σύνοδος Κορυφής των Βραβευμένων με Νόμπελ Ειρήνης
«Σας θεωρούμε συνεργάτες μας όσον αφορά την εκπαίδευση σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα».
– Ακαδημαϊκό Συμβούλιο
Σύνοδος Κορυφής των Βραβευμένων με Νόμπελ Ειρήνης
«Η Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εμπνέει χιλιάδες ανθρώπους να γίνουν υποστηρικτές της ανοχής και της ειρήνης».
– Μέλος του Κογκρέσου, Ναγιαρίτ, Μεξικό
«Η Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εμπνέει χιλιάδες ανθρώπους να γίνουν υποστηρικτές της ανοχής και της ειρήνης».
– Μέλος του Κογκρέσου, Ναγιαρίτ, Μεξικό
Οαχάκα, Μεξικό
Καλκούτα, Ινδία
Οαχάκα, Μεξικό
Σαιν-Ντενί, Γαλλία
Κληαργουότερ, Φλόριντα
Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
Μπακταπούρ, Νεπάλ
Κάνσας Σίτι, Μιζούρι
Κοπεγχάγη, Δανία
Τεπίκ, Μεξικό
Καριάν, Ινδία
Αλντέα λα Παλμίλα, Γουατεμάλα
Σίδνεϊ, Αυστραλία
Κατμαντού, Νεπάλ
Φλωρεντία, Ιταλία
Καμπέρα, Αυστραλία
Τορόντο, Καναδάς
Κουάτρε Μπόρνες, Μαυρίκιος

Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα
σε Όλο τον Κόσμο

41,000,000
άτομα εκπαιδεύτηκαν στα ανθρώπινα δικαιώματα

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ
ΕΥΤΥΧΙΑ

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, ένα βιβλίο ηθικών αξιών που βασίζεται εξ ολοκλήρου στην κοινή λογική, περιλαμβάνει 21 πρακτικά διδάγματα που βρίσκουν εφαρμογή στη ζωή. Το βιβλίο έχει διανεμηθεί σε 118 γλώσσες σε 190 χώρες και έχει βοηθήσει στην αύξηση της ανοχής και της κατανόησης μεταξύ ατόμων, κοινοτήτων και εθνών – δημιουργώντας έναν ασφαλέστερο και πιο σπλαχνικό κόσμο για όλους.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η Προσφορά Βοήθειας στους Προσκόπους ώστε να Ακμάζουν και να Προκόβουν.

Στη Βραζιλία, ένας αρχηγός προσκόπων ενσωμάτωσε τον Δρόμο προς την Ευτυχία στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των προσκόπων, μέσω του οποίου οι ομάδες του λαμβάνουν προσκοπικά παράσημα για καθένα από τα 21 διδάγματα του βιβλίου. Τελικά, αυτός ο αρχηγός προσκόπων εξήγαγε το πρόγραμμα σε ομάδες προσκόπων σε 17 πολιτείες της Βραζιλίας και μετά σε άλλες 15 χώρες – από την Ανγκόλα έως την Αίγυπτο και από την Πορτογαλία έως το Μπαγκλαντές.
«Ο Δρόμος προς την Ευτυχία δημιουργεί δυνατούς μελλοντικούς ηγέτες και αποκαθιστά τις αξίες στη χώρα μας».
– Δήμος Αρακαζού
Σερζίπε, Βραζιλία
«Ο Δρόμος προς την Ευτυχία δημιουργεί δυνατούς μελλοντικούς ηγέτες και αποκαθιστά τις αξίες στη χώρα μας».
– Δήμος Αρακαζού
Σερζίπε, Βραζιλία

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία
σε Όλο τον Κόσμο

139,000,000
αντίτυπα του Δρόμου προς την Ευτυχία διανεμήθηκαν

Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ
ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά, που ιδρύθηκε το 2006, ενδυναμώνει παιδιά, νέους και ενήλικες με τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Οπλισμένοι με τα σωστά γεγονότα –όχι γνώμες, παραπλανητικά τεχνάσματα ή εκφοβιστικές τακτικές– οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν συνειδητές αποφάσεις και να ζήσουν χωρίς ναρκωτικά.
ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

Ο Μάρσαλ Φολκ
Παρουσιάζει τη Στρατηγική για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο θρύλος της NFL Μάρσαλ Φολκ ανακάλυψε την εκπαιδευτική καμπάνια για νέους της Αλήθειας για τα Ναρκωτικά και ανέλαβε δράση ως ο εθνικός εκπρόσωπος του Ιδρύματος για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά. Ο Hall of Famer φέρνει την καμπάνια στους νέους σε όλη τη χώρα για να τους βοηθήσει να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά. Το μήνυμά του: «Κοιτάξτε, δεν προσπαθώ να σας πω τι να κάνετε. Προσπαθώ απλώς να σας εκπαιδεύσω ώστε να ξέρετε τι να κάνετε». Ο κ. Φολκ έφερε επίσης την καμπάνια στο Super Bowl, διαδίδοντας το μήνυμά του με μαζική διανομή και προβολή σε όλα τα ΜΜΕ στο Μαϊάμι (2020), στο Λος Άντζελες (2022) και στο Φίνιξ (2023), διαφωτίζοντας 88 εκατομμύρια Αμερικανούς σχετικά με την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά.