IAS

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

Στις 3 Νοεμβρίου 2023, μέλη της Διεθνούς Ένωσης των Scientologist (IAS) που αντιπροσώπευαν 90 χώρες συγκεντρώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για την 39η επέτειο της Διεθνούς Ένωσης των Scientologist.

Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Religious Technology Center, καλωσόρισε χιλιάδες Scientologist και υποστηρικτές της Εκκλησίας της Scientology στον Εορτασμό της Επετείου του IAS, που διήρκεσε όλο το Σαββατοκύριακο. Ο εορτασμός τίμησε τέσσερα ιστορικά χρόνια γεμάτα με εξαιρετικά ανθρωπιστικά επιτεύγματα.
Χορηγούμεανθρωπιστικέςκαμπάνιες
Οπότε, σε κάθε δεδομένη
ώρα
μέρα
ήπειρο
Θα βρεις
ΕΜΑΣ

Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (CCHR) προστατεύει άτομα σε όλο τον κόσμο από καταχρηστικές και καταναγκαστικές πρακτικές στο πεδίο της ψυχικής υγείας.

Η Κινητοποίηση του Κόσμου για την Προστασία των Ανθρώπων.

Η CCHR στέλνει πολύ αποτελεσματικές περιοδεύουσες εκθέσεις σε τέσσερις ηπείρους για να αποκαλύψει τις πολλές καταχρήσεις που λαμβάνουν χώρα στην ψυχιατρική βιομηχανία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια και μόνο, η CCHR διαφώτιζε άλλο ένα άτομο κάθε 20 δευτερόλεπτα, αποκαλύπτοντας τελικά τη φρίκη της ψυχιατρικής σε πάνω από 50 εκατομμύρια άτομα.
Μορέλος, Μεξικό
Τορίνο, Ιταλία
Οτάβα, Καναδάς
Μιλάνο, Ιταλία
Ταϊτσούνγκ, Ταϊβάν
Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια
Οσάκα, Ιαπωνία
Βοστώνη, Μασαχουσέτη
Τορίνο, Ιταλία

Οι Διαδηλώσεις στους Δρόμους για να Δώσουμε Τέλος στις Καταχρήσεις της Ψυχιατρικής.

Εμπνέοντας τον κόσμο ώστε να επέλθει αλλαγή μ’ ένα βήμα τη φορά, οι πορείες της CCHR κατά των καταχρήσεων στον τομέα της ψυχικής υγείας έχουν παίξει ζωτικό ρόλο στην ενημέρωση και τη διαφώτιση εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο – από την Ιταλία και την Ουγγαρία έως τη Γερμανία και τη Γαλλία, και από το Ηνωμένο Βασίλειο έως τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Φλωρεντία, Ιταλία
Παρίσι, Γαλλία
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Βιέννη, Αυστρία
Μαγδεμβούργο, Γερμανία
Ουάσιγκτον, DC
Παρίσι, Γαλλία
Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική
Παρίσι, Γαλλία
Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια
Παρίσι, Γαλλία
50,000,000
άτομα έμαθαν για τη φρίκη της ψυχιατρικής
ΕΛΒΕΤΙΑ

Η Εξάλειψη της Ψυχιατρικής Κακοποίησης στο Όνομα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η CCHR εργάζεται εδώ και δεκαετίες για να κλείσει ένα ολοφάνερο κενό στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ένα καθοριστικό έγγραφο που υπογράφηκε μετά τον Βʹ Παγκόσμιο Πόλεμο, το οποίο οδήγησε στον ακούσιο εγκλεισμό ασθενών και στην εξάπλωση της καταναγκαστικής ψυχιατρικής.
Μετά από χρόνια καταγγελίας περιστατικών ψυχιατρικής κακοποίησης σε 18 χώρες συνολικά, η CCHR έλαβε μια επίσημη πρόσκληση για την πρώτη Διαβούλευση του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου στον Χώρο της Ψυχικής Υγείας. Ο αντιπρόσωπος της CCHR έδωσε κατάθεση ως πραγματογνώμονας, απαιτώντας με ζήλο την απαγόρευση «του καταναγκασμού και των στερήσεων της ελευθερίας στην ψυχική υγεία». Όταν το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου έθεσε την απαίτηση αυτή σχετικά με την ψυχική υγεία σε ψηφοφορία ενώπιον του Συμβουλίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ, το αποτέλεσμα προανήγγειλε μια ουσιαστική αλλαγή για τη διατήρηση και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο πεδίο της ψυχικής υγείας.
Ο ΟΗΕ αποφάνθηκε επισήμως το εξής:
«Η καταναγκαστική και ακούσια αγωγή είναι απαρχαιωμένη, αναποτελεσματική και ασύμβατη με τα ανθρώπινα δικαιώματα».
«Όλες οι χώρες πρέπει να καταργήσουν τον επιβεβλημένο εγκλεισμό σε ιδρύματα».
«Όλες οι χώρες πρέπει να σταματήσουν την ακούσια αγωγή».
«Απαγορεύεται η δημιουργία νέων ψυχιατρικών νοσοκομείων».
ΙΑΠΩΝΙΑ

Η Αποκάλυψη της Ψυχιατρικής στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Σε μια χώρα όπου οι ψυχίατροι έκρυβαν τα εγκλήματά τους πίσω από την παροιμία «Μη βλέπεις το κακό, μην ακούς το κακό και μη μιλάς για το κακό», ο Γιουζούρου Ογκούρα έσπασε τη σιωπή και αποκάλυψε τα μυστικά τους. Αποκάλυψε την απάτη της «πολυφαρμακίας» – της υπερσυνταγογράφησης ψυχοτρόπων φαρμάκων που οδηγεί σε αυτοκτονία. Ο Γιουζούρου φρόντισε να επιβληθούν βαριές ποινές κατά της πρακτικής αυτής, και βοήθησε τελικά στη μείωση των ποσοστών αυτοκτονίας σε εθνικό επίπεδο κατά 34%. Στη συνέχεια, ο Γιουζούρου αποκάλυψε την εγκληματική κακοποίηση σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, επικαλούμενος νόμους που προστατεύουν τους ασθενείς και τους πληροφοριοδότες και εξασφαλίζοντας ότι η ψυχιατρική κακοποίηση θα ιδωθεί, θα ακουστεί και θα ειπωθεί στην Ιαπωνία.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ιαπωνίας, όποιος μαθαίνει για κάποιο περιστατικό κακοποίησης ασθενή σε ψυχιατρικά νοσοκομεία πρέπει να το καταγγείλει αμέσως.

ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η Εκκλησία της Scientology είναι ένας μακροχρόνιος υπέρμαχος της ελευθερίας όλων των ανθρώπων. Για να επιτύχει αυτό τον σκοπό, χορηγεί μια από τις πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και ενημέρωσης περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μεγαλύτερη εμβέλεια στον κόσμο, το Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, και, για τους νέους, τη Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Εκπαίδευση σχετικά με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε Παγκόσμιο Επίπεδο.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και η Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πέτυχαν ορόσημα, έχοντας τώρα εκπαιδεύσει πάνω από 41 εκατομμύρια άτομα σχετικά με τα αναφαίρετα δικαιώματά τους.
Νέα Υόρκη, Πολιτεία της Νέας Υόρκης
«Συγχαρητήρια για τα επιτεύγματά σας όσον αφορά την προώθηση της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε χώρες όλου του κόσμου».
– Γραφείο Μόνιμου Συντονιστή
Ηνωμένα Έθνη
«Συγχαρητήρια για τα επιτεύγματά σας όσον αφορά την προώθηση της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε χώρες όλου του κόσμου».
– Γραφείο Μόνιμου Συντονιστή
Ηνωμένα Έθνη
«Σας θεωρούμε συνεργάτες μας όσον αφορά την εκπαίδευση σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα».
– Ακαδημαϊκό Συμβούλιο
Σύνοδος Κορυφής των Βραβευμένων με Νόμπελ Ειρήνης
«Σας θεωρούμε συνεργάτες μας όσον αφορά την εκπαίδευση σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα».
– Ακαδημαϊκό Συμβούλιο
Σύνοδος Κορυφής των Βραβευμένων με Νόμπελ Ειρήνης
«Η Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εμπνέει χιλιάδες ανθρώπους να γίνουν υποστηρικτές της ανοχής και της ειρήνης».
– Μέλος του Κογκρέσου, Ναγιαρίτ, Μεξικό
«Η Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εμπνέει χιλιάδες ανθρώπους να γίνουν υποστηρικτές της ανοχής και της ειρήνης».
– Μέλος του Κογκρέσου, Ναγιαρίτ, Μεξικό
Οαχάκα, Μεξικό
Καλκούτα, Ινδία
Οαχάκα, Μεξικό
Σαιν-Ντενί, Γαλλία
Κληαργουότερ, Φλόριντα
Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
Μπακταπούρ, Νεπάλ
Κάνσας Σίτι, Μιζούρι
Κοπεγχάγη, Δανία
Τεπίκ, Μεξικό
Καριάν, Ινδία
Αλντέα λα Παλμίλα, Γουατεμάλα
Σίδνεϊ, Αυστραλία
Κατμαντού, Νεπάλ
Φλωρεντία, Ιταλία
Καμπέρα, Αυστραλία
Τορόντο, Καναδάς
Κουάτρε Μπόρνες, Μαυρίκιος

Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα
σε Όλο τον Κόσμο

41,000,000
άτομα εκπαιδεύτηκαν στα ανθρώπινα δικαιώματα

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ
ΕΥΤΥΧΙΑ

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, ένα βιβλίο ηθικών αξιών που βασίζεται εξ ολοκλήρου στην κοινή λογική, περιλαμβάνει 21 πρακτικά διδάγματα που βρίσκουν εφαρμογή στη ζωή. Το βιβλίο έχει διανεμηθεί σε 118 γλώσσες σε 190 χώρες και έχει βοηθήσει στην αύξηση της ανοχής και της κατανόησης μεταξύ ατόμων, κοινοτήτων και εθνών – δημιουργώντας έναν ασφαλέστερο και πιο σπλαχνικό κόσμο για όλους.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η Προσφορά Βοήθειας στους Προσκόπους ώστε να Ακμάζουν και να Προκόβουν.

Στη Βραζιλία, ένας αρχηγός προσκόπων ενσωμάτωσε τον Δρόμο προς την Ευτυχία στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των προσκόπων, μέσω του οποίου οι ομάδες του λαμβάνουν προσκοπικά παράσημα για καθένα από τα 21 διδάγματα του βιβλίου. Τελικά, αυτός ο αρχηγός προσκόπων εξήγαγε το πρόγραμμα σε ομάδες προσκόπων σε 17 πολιτείες της Βραζιλίας και μετά σε άλλες 15 χώρες – από την Ανγκόλα έως την Αίγυπτο και από την Πορτογαλία έως το Μπαγκλαντές.
«Ο Δρόμος προς την Ευτυχία δημιουργεί δυνατούς μελλοντικούς ηγέτες και αποκαθιστά τις αξίες στη χώρα μας».
– Δήμος Αρακαζού
Σερζίπε, Βραζιλία
«Ο Δρόμος προς την Ευτυχία δημιουργεί δυνατούς μελλοντικούς ηγέτες και αποκαθιστά τις αξίες στη χώρα μας».
– Δήμος Αρακαζού
Σερζίπε, Βραζιλία

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία
σε Όλο τον Κόσμο

139,000,000
αντίτυπα του Δρόμου προς την Ευτυχία διανεμήθηκαν

Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ
ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Το Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά, που ιδρύθηκε το 2006, ενδυναμώνει παιδιά, νέους και ενήλικες με τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Οπλισμένοι με τα σωστά γεγονότα –όχι γνώμες, παραπλανητικά τεχνάσματα ή εκφοβιστικές τακτικές– οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν συνειδητές αποφάσεις και να ζήσουν χωρίς ναρκωτικά.
ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

Ο Μάρσαλ Φολκ
Παρουσιάζει τη Στρατηγική για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο θρύλος της NFL Μάρσαλ Φολκ ανακάλυψε την εκπαιδευτική καμπάνια για νέους της Αλήθειας για τα Ναρκωτικά και ανέλαβε δράση ως ο εθνικός εκπρόσωπος του Ιδρύματος για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά. Ο Hall of Famer φέρνει την καμπάνια στους νέους σε όλη τη χώρα για να τους βοηθήσει να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά. Το μήνυμά του: «Κοιτάξτε, δεν προσπαθώ να σας πω τι να κάνετε. Προσπαθώ απλώς να σας εκπαιδεύσω ώστε να ξέρετε τι να κάνετε». Ο κ. Φολκ έφερε επίσης την καμπάνια στο Super Bowl, διαδίδοντας το μήνυμά του με μαζική διανομή και προβολή σε όλα τα ΜΜΕ στο Μαϊάμι (2020), στο Λος Άντζελες (2022) και στο Φίνιξ (2023), διαφωτίζοντας 88 εκατομμύρια Αμερικανούς σχετικά με την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά.
88,000,000
άτομα ενημερώθηκαν με την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά
ΜΕΞΙΚΟ

Η Οικοδόμηση ενός Ασφαλέστερου Μέλλοντος και η Προστασία της Νεολαίας από τη Βία των Καρτέλ.

Ο Σάλομον και η Λούσι Νταμπά από το Μεξικό ίδρυσαν το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά του Μεξικού για να προσεγγίσουν τους νέους πριν να στρατολογηθούν από καρτέλ ναρκωτικών. Οι Νταμπά δημιούργησαν τεράστιο αντίκτυπο εκπαιδεύοντας σχεδόν 5.000 εκπαιδευτικούς, οι οποίοι ενημέρωσαν με τη σειρά τους πάνω από 2,1 εκατομμύρια μαθητές. Και για να μεταβιβαστεί αυτή η εκπαίδευση σε ολόκληρες γενιές, το Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά συνεργάστηκε με το Υπουργείο Παιδείας της πολιτείας του Μεξικού για να διδάξει την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά σε κάθε μαθητή σε κάθε σχολείο και πανεπιστήμιο σε όλη την πολιτεία του Μεξικού.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
«Εκπαίδευση του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά σε κάθε σχολείο και πανεπιστήμιο της πολιτείας του Μεξικού».
– Υπουργός Παιδείας
ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
«Εκπαίδευση του Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά σε κάθε σχολείο και πανεπιστήμιο της πολιτείας του Μεξικού».
– Υπουργός Παιδείας

Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά
σε Όλο τον Κόσμο

150,000,000
βιβλιαράκια έχουν διανεμηθεί

ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ

Ενώ ο περισσότερος κόσμος μπήκε «σε παύση» κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Μητέρα Φύση σίγουρα δεν μπήκε ποτέ, αλλά ούτε και οι Εθελοντές Λειτουργοί της Scientology. Ανταποκρίθηκαν στο παγκόσμιο κάλεσμα σε κάθε ολέθρια φυσική καταστροφή, επιδεικνύοντας άνευ όρων θάρρος και ευσπλαχνία ξανά και ξανά.

ΚΑΣΜΙΡ: ΣΕΙΣΜΟΣ

Οκτώβριος του 2019
9,080
Άτομα Έλαβαν Βοήθεια
3,548
Βοηθήματα Παραδόθηκαν

ΙΑΠΩΝΙΑ: ΤΥΦΩΝΑΣ ΧΑΓΚΙΜΠΙΣ

Οκτώβριος του 2019
1,923
Άτομα Έλαβαν Βοήθεια

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Νοέμβριος του 2019
39,091
Άτομα Έλαβαν Βοήθεια

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Ιανουάριος του 2020
135
Άτομα Εκπαιδεύτηκαν στην Τεχνολογία Βοηθημάτων των Εθελοντών Λειτουργών

ΣΕΙΣΜΟΣ: ΚΡΟΑΤΙΑ

Δεκέμβριος του 2020
19,418
Χιλιόμετρα Διανύθηκαν
5
ΤΟΝΟΙ
Προμηθειών Παραδόθηκαν

ΑΓΙΟΣ ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ: ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ

Απρίλιος του 2021
52
ΤΟΝΟΙ
Τέφρας Καθαρίστηκαν
20,450
Άτομα Έλαβαν Βοήθεια

ΑΪΤΗ: ΣΕΙΣΜΟΣ

Αύγουστος του 2021
123
Εθελοντές Λειτουργοί Εκπαιδεύτηκαν Επιτόπου
4,856
Άτομα Έλαβαν Βοήθεια

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Αύγουστος του 2022
376
Άτομα Εκπαιδεύτηκαν στην Τεχνολογία των Εθελοντών Λειτουργών
13,485
Άτομα Έλαβαν Βοήθεια

ΦΛΟΡΙΝΤΑ: ΤΥΦΩΝΑΣ ΙΑΝ

Σεπτέμβριος του 2022
5,079
Άτομα Έλαβαν Βοήθεια

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΣΕΙΣΜΟΣ

Φεβρουάριος του 2023
43,103
Άτομα
Έλαβαν Βοήθεια
Νότια Αφρική: Πυρκαγιά στο Κέιπ Τάουν
Αυστραλία: Πλημμύρες στη Γιουγκόρα
Τενεσί: Ανεμοστρόβιλοι
Ελλάδα: Πλημμύρες
Ιταλία: Πλημμύρες στην Εμίλια-Ρομάνια
Ιταλία: Πυρκαγιές στη Σαρδηνία
Λουιζιάνα: Τυφώνας Άιντα
Πουέρτο Ρίκο: Σεισμός
Κεντάκι: Ανεμοστρόβιλοι
Χαβάη: Πυρκαγιά
Ισπανία: Έκρηξη Ηφαιστείου
8,000,000
Ώρες Εθελοντισμού
ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

Ενωμένοι στην Προσφορά Υπηρεσίας για την Ανύψωση μιας Χώρας.

Το σύνθημα των Εθελοντών Λειτουργών «ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ» υπογραμμίζεται μέσα από την ιστορία των Εθελοντών Λειτουργών που ανυψώνουν μια ολόκληρη χώρα: τη Νότια Αφρική. Για να κρατήσουν τα γρανάζια της ζωής και της διακυβέρνησης σε λειτουργία, οι Εθελοντές Λειτουργοί απολύμαναν όλες τις εγκαταστάσεις ζωτικών υπηρεσιών, τη μια μέρα μετά την άλλη, τη μια εβδομάδα μετά την άλλη, τον έναν μήνα μετά τον άλλο, για δύο συνεχόμενα χρόνια: από τα λεωφορεία και τα ταξί έως τους σταθμούς πυροσβεστικής και τα αστυνομικά τμήματα και κάθε είδους δικαστικό και κυβερνητικό κτήριο – πάνω από 1 δισεκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα συνολικά.
1,05 Δισεκατομμύρια
Τετραγωνικά Μέτρα Απολυμάνθηκαν Συνολικά
Ταυτόχρονα, από την έδρα της Scientology στην Αφρική στο Κάστρο Καϊαλάμι, η Εκκλησία ενδυνάμωσε σχεδόν κάθε τομέα της κοινωνίας της Νότιας Αφρικής με την τεχνολογία για την ίδια τη ζωή που περιέχεται στο Εγχειρίδιο της Scientology.
Επανάληψη
22,500
Νέοι Πλήρως Εκπαιδευμένοι και Απόφοιτοι Εθελοντές Λειτουργοί
(και βάλε)
ΝΕΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Μια Ιστορία Ανθρωπιάς, Ελπίδας και Βοήθειας.

Το ντοκιμαντέρ Επιχείρηση: Κάνε Κάτι γι’ Αυτό εξιστορεί την παγκόσμια ανταπόκριση από τους Εθελοντές Λειτουργούς της Scientology κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Παρουσιάζει λεπτομερώς τη βοήθεια που δόθηκε σε κοινότητες, θρησκείες και ζωτικές υπηρεσίες σε έξι ηπείρους σε ένα διάστημα τριών ετών. Το πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα στο Scientology Network στις 5 Δεκεμβρίου, τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, η Εκκλησία και τα ανθρωπιστικά της προγράμματα δημιούργησαν νέες συνεργασίες σε όλο το φάσμα της κοινωνίας: από φορείς επιβολής του νόμου έως και εθνικά υπουργεία.
«Για τη βοήθειά σας στην αποκατάσταση των αξιών στη ζωή των ανθρώπων».
– Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών (FEMA)
«Για τη βοήθειά σας στην αποκατάσταση των αξιών στη ζωή των ανθρώπων».
– Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών (FEMA)
«Για τη σταθερή σας αφοσίωση στην αύξηση της επίγνωσης σχετικά με τα ναρκωτικά».
– Βουλή των Κοινοτήτων
Καναδάς
«Για τη σταθερή σας αφοσίωση στην αύξηση της επίγνωσης σχετικά με τα ναρκωτικά».
– Βουλή των Κοινοτήτων
Καναδάς
«Για την υποστήριξη της ειρηνευτικής δράσης στις κοινότητές μας».
– Επιτροπή της Αφρικανικής Ένωσης
«Για την υποστήριξη της ειρηνευτικής δράσης στις κοινότητές μας».
– Επιτροπή της Αφρικανικής Ένωσης
28,975
νέες συνεργασίες (2020‑2023)

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Με Ευγνωμοσύνη για την Υποστήριξή σας

Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Από την ίδρυση της πρώτης Εκκλησίας της Scientology το 1954, η θρησκεία έχει ακμάσει και ο αριθμός των μελών της έχει φτάσει τα εκατομμύρια παγκοσμίως. Ενώ η Εκκλησία συνεχίζει να κερδίζει θρησκευτική αναγνώριση από τη μια χώρα στην άλλη, συνεχίζει επίσης τον αγώνα για θρησκευτική ελευθερία εκ μέρους όλων των θρησκειών.
ΠΑΝΑΜΑΣ

Η Υπευθυνότητα ενός Ατόμου Μεταμορφώνει μια Χώρα.

Αφού ανέβηκε στη Γέφυρα της Scientology προς την Πλήρη Ελευθερία, η Τζιζέλ Λίμα εμπνεύστηκε να αναλάβει μεγαλύτερη ευθύνη για τη θετή της πατρίδα, τον Παναμά. Συνεπώς, διέδωσε τις ανθρωπιστικές καμπάνιες της Εκκλησίας σε όλη τη χώρα. Επιπλέον, η Τζιζέλ όχι μόνο εγκαθίδρυσε την πρώτη Μίσιον της Scientology στη χώρα, ανοίγοντας διάπλατα τις πύλες εισόδου προς τη Γέφυρα για όλους, αλλά εξασφάλισε επίσης πλήρη θρησκευτική αναγνώριση και φοροαπαλλαγή για τη Scientology στη Δημοκρατία του Παναμά.
Η Εκκλησία της Scientology Αναγνωρίστηκε ως Θρησκευτική Οντότητα με Φοροαπαλλαγή.
– 22 Αυγούστου 2022
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Ελευθερία στην Πύλη της Ευρώπης.

Σε μια νίκη για τη θρησκευτική ελευθερία, στις 30 Αυγούστου του 2022, η Εκκλησία της Scientology αναγνωρίστηκε ως Κοινωφελής Οργανισμός και της παραχωρήθηκε έτσι πλήρης θρησκευτική αναγνώριση στην Ολλανδία.
«Η Εκκλησία της Scientology του Άμστερνταμ αναγνωρίζεται ως Κοινωφελής Οργανισμός».
– Εφορία της Ολλανδίας
30 Αυγούστου 2022
ΕΛΛΑΔΑ

Αρχαία Χώρα, Αιώνια Ελευθερία.

Στις 16 Φεβρουαρίου 2023, ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων της Ελλάδας παρουσίασε προσωπικά στην Εκκλησία την άδειά της να λειτουργεί ως Ευκτήριος Οίκος (τόπος λατρείας), σηματοδοτώντας την επίσημη θρησκευτική αναγνώριση της Scientology στο σημείο εκπήγασης της φιλοσοφίας.
«Η Εκκλησία της Scientology είναι ένας τόπος λατρείας και μια θρησκευτική κοινότητα».
– Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
16 Φεβρουαρίου 2023

Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Από μια μνημειώδη τετραετία έως ένα λαμπρό και απεριόριστο μέλλον, τα ακόλουθα είναι απλώς ένα δείγμα της εξάπλωσης της Εκκλησίας σε κάθε γωνιά του κόσμου της Scientology.
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Νέο Κέντρο Βελτίωσης
του Προσωπικού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πνευματική έδρα του Ηνωμένου Βασιλείου έχει τώρα ένα ολοκαίνουριο κέντρο βελτίωσης του προσωπικού. Οι εγκαταστάσεις που χτίστηκαν από το μηδέν παρέχουν θρησκευτική συμβούλευση και εκπαίδευση των αυξανόμενων λειτουργών του Ηνωμένου Βασιλείου.
ΤΟ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ προορίζεται για το Κέντρο Καθοδήγησης Χάμπαρντ, όπου τα μέλη του προσωπικού του Σαιντ Χιλ λαμβάνουν πνευματική συμβούλευση της Scientology. Το κτήριο περιλαμβάνει επίσης ένα Κολέγιο για το Προσωπικό που αποτελείται από έξι αίθουσες μελέτης για την εκπαίδευση πάνω από 150 ατόμων ανά πάσα στιγμή.
ΔΑΝΙΑ

Το Ευρωπαϊκό Σπίτι Μακριά από το Σπίτι.

Το νέο θρησκευτικό ησυχαστήριο Nordland δημιουργήθηκε ειδικά για να εξυπηρετήσει τον αυξανόμενο αριθμό Ευρωπαίων που ταξιδεύουν στον Ανώτερο Οργανισμό και Σαιντ Χιλ της Ευρώπης για να λάβουν θρησκευτικές υπηρεσίες.
ΤΟ NORDLAND ΠΑΡΕΧΕΙ όλες τις ανέσεις για τους επισκέπτες Scientologist, συμπεριλαμβανομένου ενός εστιατορίου με μπουφέ και μιας καφετέριας που προσφέρει εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για όσους κάνουν διαλείμματα από τη συμβούλευση ή την εκπαίδευση της Scientology.
ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

Η Εξάπλωση του Δικτύου των Νάρκωνον.

Ένα νέο Ηπειρωτικό Νάρκωνον για την Αφρική θα ανοίξει σύντομα για τη διάσωση των εθισμένων στα ναρκωτικά και την εκπαίδευση ειδικών απεξάρτησης για μελλοντικά κέντρα του Νάρκωνον στην Αφρική. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στους πρόποδες της οροσειράς Μαγκάλισμπεργκ, μέσα σε ένα εκθαμβωτικό πρώην καταφύγιο 2.100 στρεμμάτων, που έχει περίπου 180 άγρια ζώα της Αφρικής.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ, κάθε λεπτομέρεια του Νάρκωνον Αφρικής έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα γαλήνιο περιβάλλον χωρίς άγχος για τους ανθρώπους που απελευθερώνονται από την παγίδα του εθισμού στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.
ΓΑΛΛΙΑ

Ένα Σύμβολο Ελευθερίας στο Παρίσι.

Στο Παρίσι, ένα πολιτιστικό επίκεντρο και μια από τις πιο εμβληματικές πόλεις στον κόσμο με τη μεγαλύτερη επιρροή, μια εντυπωσιακή Ιδανική Εκκλησία της Scientology και Κέντρο Διασημοτήτων βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνιά της. Το κτήριο 8.600 τ.μ. είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα και ξεχωρίζει στο έπακρο, με θέα σε μια από τις πιο πολυσύχναστες οδούς της χώρας και μόλις μερικά τετράγωνα μακριά από το Σταντ ντε Φρανς (Εθνικό Στάδιο).
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ του κτηρίου είναι το αστραφτερό γυάλινο εξωτερικό του, που αποτελείται από περισσότερους από 1.500 ανακλαστικούς υαλοπίνακες, και η ξύλινη πύλη του με τον μοντέρνο γεωμετρικό της σχεδιασμό – όλα αυτά για να καλωσορίσουμε τους Παριζιάνους στην εκπληκτική περιπέτεια της αληθινής πνευματικής liberté (ελευθερίας).
ΕΞΙ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ βρίσκεται το εκθαμβωτικό μεγαλοπρεπές αίθριο του κτηρίου. Η σεκόγια αποτελεί την έμπνευση για τον σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης της κυκλικής σκάλας που περιβάλλεται από ένα περίτεχνο μοτίβο με σχέδιο φύλλων.
Οπότε ναι,
προσφέρουμε τη βοήθειά μας παντού,
γιατί, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα,
η βοήθειά μας είναι δεδομένη.
Θα είμαστε πάντα εκεί
για να βελτιώσουμε τον κόσμο.
Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ