ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΙΣΚΑΒΙΤΣ:
ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Εδώ το παρελθόν της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ συνδυάζεται με το πιο προηγμένο στάδιο υπερσύγχρονης τεχνολογίας που διαθέτουμε σήμερα, για να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου για το μέλλον. Έχει σχεδιαστεί για την παγκόσμια επικοινωνία διά μέσου κάθε διαύλου μέσων μαζικής ενημέρωσης που μπορεί κανείς να σκεφτεί, και απλά δεν υπάρχουν άλλες εγκαταστάσεις παρόμοιες με αυτές πάνω στη Γη.
ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
Η Σαηεντολογία είναι πραγματικά μια θρησκεία για τον 21ο αιώνα και γι’ αυτό χρησιμοποιεί τεχνολογία της νέας χιλιετίας για να πραγματοποιήσει τη θρησκευτική της αποστολή. Για τον σκοπό αυτό, η Εκκλησία πέρασε στην εποχή των πολυμέσων με την ίδρυση εγκαταστάσεων για κορυφαία ποιότητα φιλμ και ήχου στην Golden Era Productions. Το παγκόσμιο κέντρο διάδοσης για το σύνολο της θρησκείας της Σαηεντολογίας βρίσκεται σε μια περιοχή 2.000 στρεμμάτων στη Νότια Καλιφόρνια και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή όλων των φιλμ, των βίντεο, για οτιδήποτε έχει να κάνει με την τηλεόραση, το διαδίκτυο και τις διεθνείς εκδηλώσεις.
ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ
Το νέο Κέντρο Διάδοσης και Διανομής της Σαηεντολογίας, εκτάσεως 17.000 τ.μ., έχει μοναδικές εγκαταστάσεις εκτυπώσεως και παραγωγής. Περιλαμβάνει κατασκευή, διανομή και διαχείριση, όλα κάτω από την ίδια στέγη, και είναι επανδρωμένο αποκλειστικά από μέλη του προσωπικού της Εκκλησίας.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΖΗΤΗΣΗ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Καθώς τα καινούργια κεντρικά γραφεία καταλαμβάνουν τεράστιους χώρους, η εκδοτική δύναμη της Εκκλησίας διαθέτει πλέον τις μεγαλύτερες πλήρως ψηφιακές εγκαταστάσεις στον κόσμο, που μπορούν να παράγουν ανάλογα με τη ζήτηση. Κατά συνέπεια, οι εργασίες ακριβείας τους αποτελούν πρότυπα καινοτομίας και αποτελεσματικότητας για τους ηγέτες στον χώρο της βιομηχανίας, που τους επισκέπτονται συχνά.