ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΙΣΚΑΒΙΤΣ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ: Η Γέφυρα της Σαηεντολογίας προς την Πλήρη Ελευθερία

Ήταν το πιο μνημειώδες Σαββατοκύριακο στην ιστορία μας. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση από Σαηεντολόγους που έγινε ποτέ. Τρεις επικές εκδηλώσεις: μια πρωτοφανής πρωτοποριακή ενημέρωση επτά ωρών από τον κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρο του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας.

Η Σαηεντολογία σε Όλη της τη Μεγαλοπρέπεια: Ο Καθεδρικός Ναός μας του 21ου αιώνα

10.273 Σαηεντολόγοι. Μια άψογα τοποθετημένη κορδέλα. Μια τελετουργική σκηνή. Καλωσορίσατε στο πιο λαμπρό επίτευγμα στην κορυφή της Γέφυράς μας. «Αγαπητοί μου Σαηεντολόγοι, τώρα σας περιμένει ό,τι καλύτερο υπάρχει στον πλανήτη. Γιατί οι πύλες του Κτηρίου του Flag έχουν ανοίξει, κι εγώ σας καλώ επίσημα να διασχίσετε το κατώφλι προς έναν εντελώς καινούργιο κόσμο». – κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας

Νέες Εκκλησίες στα Πολιτιστικά Επίκεντρα

Σε μια διεθνή εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων του ιδρυτή της Σαηεντολογίας, Λ. Ρον Χάμπαρντ, τον Μάρτιο του 2010, ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας της Σαηεντολογίας, παρουσίασε τις καινούργιες Ιδανικές Εκκλησίες της Σαηεντολογίας.

Το 25ετές πρόγραμμα ανάκτησης και αποκατάστασης των Ιερών Γραφών της Σαηεντολογίας ολοκληρώθηκε το 2009

Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς στέκεται μπροστά σε 7.000 Σαηεντολόγους που έχουν συγκεντρωθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Λος Άντζελες. Μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν την άνευ προηγουμένου επέκταση της Σαηεντολογίας την τελευταία δεκαετία και να υποδεχθούν άλλη μια δεκαετία αυξανόμενης ανάπτυξης.

Τα Βασικά Βιβλία και οι Διαλέξεις

Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς στάθηκε μπροστά σε Σαηεντολόγους που μαζεύτηκαν απ’ όλο τον κόσμο για να παραστούν σε μια αναγγελία. Ανακοίνωσε ότι αυτό που θα περιέγραφε ήταν «η ανάκτηση της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας» – ένα γεγονός που «θα αλλάξει τον κόσμο της Σαηεντολογίας για πάντα». Τις επόμενες ώρες αφηγήθηκε την πλήρη ιστορία σε ένα ακροατήριο χιλιάδων ανθρώπων που ήταν συγκεντρωμένοι στην αίθουσα του Ρουθ Έκερντ Χολ, στο Κληαργουότερ.

Συνέδριο για την Επίτευξη του Κλήαρ

Το κυριότερο μέρος της εκδήλωσης των γενεθλίων του Λ. Ρον Χάμπαρντ, το Μάρτιο του 2006 ήταν η ανακοίνωση από τον κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Προέδρο του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας (RTC), της πλήρους αποκατάστασης και κυκλοφορίας των φιλμ του Συνεδρίου για την Επίτευξη του Κλήαρ, που δόθηκε από τον Λ. Ρον Χάμπαρντ.