ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΙΣΚΑΒΙΤΣ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ: Η Γέφυρα της Σαηεντολογίας προς την Πλήρη Ελευθερία

Ήταν το πιο μνημειώδες Σαββατοκύριακο στην ιστορία μας. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση από Σαηεντολόγους που έγινε ποτέ. Τρεις επικές εκδηλώσεις: μια πρωτοφανής πρωτοποριακή ενημέρωση επτά ωρών από τον κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρο του Συμβουλίου του Religious Technology Center.

Το 25ετές πρόγραμμα ανάκτησης και αποκατάστασης των Ιερών Γραφών της Σαηεντολογίας ολοκληρώθηκε το 2009

Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς στέκεται μπροστά σε 7.000 Σαηεντολόγους που έχουν συγκεντρωθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Λος Άντζελες. Μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν την άνευ προηγουμένου επέκταση της Σαηεντολογίας την τελευταία δεκαετία και να υποδεχθούν άλλη μια δεκαετία αυξανόμενης ανάπτυξης.

Η Διανοητική στον 21ο Αιώνα

In June 2009, Mr. David Miscavige announced the single most momentous advance in Dianetics technology since the day of its original publication on May 9, 1950.

It was a project personally overseen by Mr. Miscavige for the better part of four years and culminating in the release of materials that would make Dianetics universally accessible.

Τα Βασικά Βιβλία και οι Διαλέξεις

Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς στάθηκε μπροστά σε Σαηεντολόγους που μαζεύτηκαν απ’ όλο τον κόσμο για να παραστούν σε μια αναγγελία. Ανακοίνωσε ότι αυτό που θα περιέγραφε ήταν «η ανάκτηση της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας» – ένα γεγονός που «θα αλλάξει τον κόσμο της Σαηεντολογίας για πάντα». Τις επόμενες ώρες αφηγήθηκε την πλήρη ιστορία σε ένα ακροατήριο χιλιάδων ανθρώπων που ήταν συγκεντρωμένοι στην αίθουσα του Ρουθ Έκερντ Χολ, στο Κληαργουότερ.

Συνέδριο για την Επίτευξη του Κλήαρ

Το κυριότερο μέρος της εκδήλωσης των γενεθλίων του Λ. Ρον Χάμπαρντ, το Μάρτιο του 2006 ήταν η ανακοίνωση από τον κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Προέδρο του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας (RTC), της πλήρους αποκατάστασης και κυκλοφορίας των φιλμ του Συνεδρίου για την Επίτευξη του Κλήαρ, που δόθηκε από τον Λ. Ρον Χάμπαρντ.