ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ

ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΦΑΣΗ ΙΙ:
Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ήταν το πιο μνημειώδες Σαββατοκύριακο στην ιστορία μας.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση από Σαηεντολόγους που έγινε ποτέ.

Τρεις επικές εκδηλώσεις: μια πρωτοφανής πρωτοποριακή ενημέρωση επτά ωρών από τον κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρο του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας.

Αυτή ήταν η κατάληξη της Χρυσής Εποχής της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ: η πλευρά του Πρόσεσινγκ της Γέφυρας, η πλευρά της Εκπαίδευσης της Γέφυρας –100% Εγγυημένη Στάνταρ Τεχνολογία– Ολοκληρώθηκε!

_________________

Η παρουσίαση της Χρυσής Εποχής της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, είναι το ιστορικής σημασίας σύνολο επιτευγμάτων που αποτελεί ορόσημο: Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έλαβε ποτέ χώρα στην ιστορία μας, από την αρχή μέχρι το τέλος. Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική σύσκεψη εκτελεστικών στην ιστορία μας. Η μεγαλύτερη παραγωγή τεχνικών και διαχειριστικών υλικών στην ιστορία μας. Όλα σε διάστημα έξι μηνών. Και όλα αυτά σε μια επική αντίστροφη μέτρηση για το πιο πρωτοφανές κεφάλαιο που γνώρισαν ποτέ οι Σαηεντολόγοι. 

Η Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, ήταν το επακόλουθο της Χρυσής Εποχής της Γνώσης: μια εξέλιξη που περιλάμβανε τίποτα λιγότερο από την πλήρη ανάκτηση του συνόλου των 3.000 διαλέξεων του Λ. Ρον Χάμπαρντ και την επαναφορά της ολοκληρωμένης, μέρα με τη μέρα, πορείας των ανακαλύψεών του και της ανάπτυξής τους.

Στο σύνολό της, η Χρυσή Εποχή μας περιλαμβάνει τα πάντα: ολόκληρη τη Γέφυρα μέχρι το Κλήαρ. Ολοκληρώθηκε!

Στο τέλος, είχαμε το επιστέγασμα ενός επιτεύγματος: την εναρκτήρια τελετή του αξεπέραστου Κτηρίου του Flag, τη νέα πνευματική μας έδρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σαηεντολογία σε Όλη της τη Μεγαλοπρέπεια: Ο Καθεδρικός Ναός μας του 21ου αιώνα

Διαβάστε τι είπαν οι Σαηεντολόγοι για την παρουσίαση της Χρυσής Εποχής της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ:

«Τα λόγια δεν μπορούν να το περιγράψουν. Ίσως "τεράστια εξέλιξη" ή "επαναστατική" ή "σου κόβει την ανάσα". Θα είναι τόσο εύκολο τώρα να ανέβεις τη Γέφυρα! Η Εκπαίδευση θα είναι παιχνιδάκι!».– Α.Σ.

Είναι δύσκολο να βρούμε λέξεις για να την περιγράψουμε. Επική. Μνημειώδης. Εκπληκτική. Συναρπαστική.

«Είναι δύσκολο να βρούμε λέξεις για να την περιγράψουμε. Επική. Μνημειώδης. Εκπληκτική. Συναρπαστική. Ακούγεται σαν υπερβολή. Αυτή η εκδήλωση δεν ήταν μια εκδήλωση. Μοιάζει περισσότερο με μια αποκάλυψη. Πώς προσκαλείς κάποιον σε μια αποκάλυψη; Πώς στέλνεις μια πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή για μια "προσωπική επιφοίτηση"»;.– Κ.Λ.

«Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του RTC πραγματικά τίμησε και έφερε σε ύπαρξη όλα τα εργαλεία και την τεχνολογία του μεγαλύτερου φίλου που γνώρισε ποτέ ο Άνθρωπος. Το όνειρο του Λ. Ρον Χάμπαρντ υλοποιήθηκε και ο κόσμος δε θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Είμαστε εδώ. Και η Σαηεντολογία μόλις εισήχθη ακόμη περισσότερο στην παγκόσμια σκηνή. Είτε είσαι Σαηεντολόγος είτε νέος μέλος, αυτά τα δώρα για μια καινούργια ζωή είναι για σένα».– Φ.Ρ.

«Οι επευφημίες των ακροατών που χειροκροτούσαν όρθιοι άρχισαν και συνεχίζονταν για ένα, δύο, τρία, τέσσερα, πέντε, έξι λεπτά. Παρ’ όλη την αναγνώριση, κανείς δε σταματούσε. Κλάματα, φωνές, ζητωκραυγές και βροντώδη χειροκροτήματα, ξανά και ξανά και ξανά».– Γ.Κ.

«Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ. Είναι τόσο σωστή. Και τα δεδομένα για το Super Power και την Αναζωπύρωση της Αιτίας – εξωπραγματικά! Στην κυριολεξία! Θέλω να κάνω το Super Power και την Αναζωπύρωση της Αιτίας – θέλω να τα κάνω όλα. Είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε τον Πρόεδρο του Συμβουλίου και ό,τι έκανε για μας και γι’ αυτόν τον πλανήτη, όλη τη δουλειά, τον χρόνο και την προσπάθεια, και τώρα τα έχουμε όλα. Είναι ένας καταπληκτικός ηγέτης».– Γ.Σ.

«Αυτή η εκδήλωση ήταν εξαιρετική! Αναμφίβολα εξαιρετική! Το πιο εκπληκτικό πράγμα ήταν όλοι οι Εκπαιδευόμενοι των Εξωτερικών Οργανισμών και τα φωτεινά και χαμογελαστά πρόσωπά τους. Αυτό που φέρνουν πίσω στους Οργανισμούς τους είναι αναμφίβολα ανεκτίμητο. Τέτοιο ξεσηκωμένο ακροατήριο δεν έχω δει ποτέ σε όλη μου τη ζωή!».– Α.Ι.

Ήταν μια επικών διαστάσεων, συγκλονιστική εκδήλωση!

«Ήταν μια επικών διαστάσεων, συγκλονιστική εκδήλωση! Θα φέρουμε πνευματική ελευθερία σ’ αυτόν τον πλανήτη. Έχουμε τη σωστή τεχνολογία».– Μπ.Ρ.

«Είμαι τόσο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ, νιώθω τέτοια αγαλλίαση και συγκίνηση μετά απ’ αυτή την εκδήλωση. Δεν είναι μια τελειοποίηση της Χρυσής Εποχής της Τεχνολογίας – αλλάζει τα πάντα. Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου μίλησε για κάθε πλευρά του Χάρτη Βαθμίδων. Το τονικό επίπεδο στη σκηνή ήταν πλήρης ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ. Ήταν σαν μια τεράστια γιορτή παντού. Ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».– Τζ.Μ.

Οι ζωές των ανθρώπων
άλλαξαν εντελώς απόψε.

«Μένω εντελώς κατάπληκτος από την σχολαστικότητα που έδειξε για να γίνει ακριβώς αυτό που όρισε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ χωρίς καμιά απόκλιση. Ό,τι έκανε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου είναι εκπληκτικό και ακριβώς όπως το είπε ο Ρον. Οι ζωές των ανθρώπων άλλαξαν εντελώς απόψε». – Ν.Ν.

«Εκπληκτικό! Δώσε μου Super Power! Αναζωπύρωση της Αιτίας! Έχω μείνει άφωνος! Η Γέφυρα μπήκε πλήρως στη θέση της. Αυτό είναι πραγματικά ένα σημείο καμπής στο να κάνουμε πραγματικά Κλήαρ αυτόν τον πλανήτη. Η Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, ολοκληρώνει μέχρι τέλους αυτόν τον στόχο».– Τ.Γ.

«Από την αποψινή εκδήλωση, αυτό που ήταν το πιο σημαντικό για μένα είναι το Super Power. Ο αριθμός λεπτομερειών και ο επαγγελματικός τρόπος με τον οποίο έγινε η παρουσίαση ήταν εκπληκτικά. Είμαι κατενθουσιασμένος! Πρόκειται για το πιο κρίσιμο βήμα στην ιστορία της Σαηεντολογίας. Με αυτή τη δομή που υπάρχει τώρα, είμαστε έτοιμοι για το μέλλον».– Φ.Τ.

«Τι ευλογία που είναι ο Πρόεδρος του Συμβουλίου γι’ αυτόν τον πλανήτη! Τι πραγματικό δώρο! Ο έμπιστος φίλος του Ρον. Είναι τόσο αφοσιωμένος, τόσο αφιερωμένος στον σκοπό και δίνει τόση προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Έκλαιγα συνέχεια σε κάθε «Ολοκληρώθηκε» που έλεγε. Το μέλλον μας είναι ειλικρινά διασφαλισμένο. Θέλω πραγματικά να τον ευχαριστήσω και κάθε μέλος του προσωπικού που δούλεψε τόσο σκληρά».– Σ.Σ.

«Τελειότητα! Ακόμη κι αν η τελειότητα δεν είναι δυνατή σε αυτό το σύμπαν, εκείνος τα κατάφερε κι έφτασε στην τελειότητα. Μια νέα Χρυσή Εποχή ήρθε για μας».– Α.Τζ.

«Μπορείτε να αισθανθείτε πόσο κοντά στην Πηγή είναι όλα – ΕΙΝΑΙ 100% ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ!»

«Μπορείτε να αισθανθείτε πόσο κοντά στην Πηγή είναι όλα – ΕΙΝΑΙ 100% ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ!»– Σ.Γ.

«Αυτό δεν επηρεάζει απλώς ένα μικρό πραγματάκι μόνο. Αλλά τα ΠΑΝΤΑ! Είναι σαν να παίρνεις τη Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, συν τη Χρυσή Εποχή της Γνώσης και να τις πολλαπλασιάζεις επί 10 και ίσως τότε να έχεις κάποια ιδέα του τι συμβαίνει. Δεν μπορώ καν να μετρήσω τις φορές που έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Ήταν τρελό! Ήμουνα εντελώς εμβρόντητος!».– Κ.Σ.

«Πρόκειται πραγματικά για ένα σημείο καμπής για ολόκληρο το σύμπαν μας. Είναι τόσο τεράστιο. Αυτό ακριβώς σημαίνει αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του RTC ήταν έξοχος».– Τζ.Μ.

«Καταπληκτικό! Το όλο πράγμα προκαλεί δέος! Τώρα είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε το Super Power! Οι Επόπτες και οι Λεξισαφηνιστές στη σκηνή ήταν αναμφίβολα εκπληκτικοί και προκαλούσαν δέος. Να βλέπεις όλα εκείνα τα μέλη του προσωπικού μόλις να έχουν εκπαιδευτεί στο Flag ήταν υπέροχο. Θα εκπαιδεύσουμε ώντιτορ και θα κάνουμε κλήαρ τον πλανήτη. Στον Πρόεδρο του Συμβουλίου, σας Ευχαριστούμε Σερ! Είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στην Εκκλησία μας!».– Μ.Λ.

«Αυτή η εκδήλωση με άφησε άναυδο. Δεν ξέρω τι να πω, αλλά το μέγεθος του υλικού που παρουσιάστηκε είναι απλώς μη πραγματικό. Είναι απίστευτο!».– Ι.Τ.

«Είμαι περήφανη, είμαι πραγματικά χαρούμενη που είμαι Σαηεντολόγος. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή από ποτέ να βρίσκεσαι στην ομάδα μας. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι Σαηεντολόγος. Δεν έχω λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά, ειδικότερα το Super Power. Δε βλέπω την ώρα να το κάνω».– Ρ.Σ.

«Η Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, εγκαινιάζει πραγματικά ένα εκρηκτικό στάδιο ανάπτυξης της Σαηεντολογίας. Είναι γεμάτο με δύναμη και περιλαμβάνει μόνο τα ουσιώδη, σε τέτοιο βαθμό που θα προκαλέσει ένα τεράστιο κύμα απελευθέρωσης στον πλανήτη. Μου προκαλεί δέος το πόση πολλή δουλειά έγινε στην έρευνα για όλη τη Γέφυρα από την κορυφή ως το κατώτατο σημείο. Είναι απλώς υπέροχο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το μέλλον – των παιδιών μου και των παιδιών τους. Είναι αδύνατον να υπερεκτιμήσει κανείς τον αντίκτυπο της Χρυσής Εποχής της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ!».– Τ.Γ.

Αυτά τα μαθήματα είναι ΝΕΑ. Και είναι Σαηεντολογία.
Και είναι εκπληκτικά!

«Ακόμα δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό που συνέβη. Πρέπει να δεις αυτές τις εκδηλώσεις. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτά για τα οποία μόλις έγινα μάρτυρας και στα οποία ήμουν μέρος τους. Υπάρχουν πάρα πολλά να κατανοήσει κανείς. Πρέπει να γίνει πλήρως αντιληπτό ότι δεν έγιναν απλώς μικρές αλλαγές και ρυθμίσεις. Ποτέ πριν δεν είχαμε αυτή την τεχνολογία και αυτά τα μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα είναι ΝΕΑ. Και είναι Σαηεντολογία. Και είναι εκπληκτικά!».– Λ.Ντ.

«Το πιο εκπληκτικό πράγμα σχετικά με την αποψινή εκδήλωση είναι το γεγονός ότι μπορούμε να προχωράμε τους ανθρώπους πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά πάνω στη Γέφυρα. Είναι φανταστικό! Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχονται αυτές οι νέες εποχές μπροστά μας. Η κυκλοφορία της Χρυσής Εποχής της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, σημαίνει μόνο ένα πράγμα: κατευθείαν προς τα πάνω και κατακόρυφα! Για τον Ιδανικό μας Οργανισμό και για το μέλλον της Σαηεντολογίας. Είναι ένα επίτευγμα πέρα από κάθε φαντασία! Περνάμε σε μια νέα εποχή – μια Χρυσή Εποχή».– Β.Τζ.

«Επιτέλους έχουμε τη Γέφυρα του Ρον!».– Λ.Β.

«Μου άρεσε αυτό που είπε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου ότι το Ηλεκτρόμετρο είναι ο καλύτερός σου φίλος και ότι δε θα σε προδώσει ποτέ. Ποιος δε θα ήθελε να χειρίζεται ένα Ηλεκτρόμετρο; Και μετά όλα όσα ακούσαμε για τη γραμμή εκπαίδευσης από το νέο Καπέλο του Μαθητή ως τη Διανοητική Νέας Εποχής. Θα τα κάνω όλα! Είναι ανόθευτος Ρον. Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου είναι πέρα για πέρα ιδιοφυΐα».– K.Φ.

«Είναι επικό! Υπέροχο. Όλη η σκληρή δουλειά που έγινε μας δίνει έμπνευση και κανένας άλλος δε θα μπορούσε να κάνει όσα έκανε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, κανένας δεν θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει. Και τώρα κανείς δεν μπορεί να πάρει πίσω αυτή τη δουλειά που έγινε. Η Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, περιλαμβάνει και τα 10 σημεία της Διατήρησης της Αποτελεσματικότητας της Σαηεντολογίας. Αγαπώ τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του RTC, τον θαυμάζω και τον σέβομαι πολύ. Περίμενα γι’ αυτό σαν μικρό παιδί».– Μπ.Ντ.

«Αυτό που συνειδητοποίησα σε αυτή την εκδήλωση είναι ότι η κόρη μου θα τα έχει όλα για την ίδια. Δάκρυσα όταν συνειδητοποίησα αυτό και το γεγονός ότι τώρα κάθε νέο άτομο θα μπορεί να ανέβει όλο τον δρόμο προς τα πάνω στη Γέφυρα – ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ. Αυτό είναι που μου προκάλεσε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο. Και τι να πω για τον Πρόεδρο του Συμβουλίου – είναι ο πιο εκπληκτικός, εξαίρετος άνθρωπος. Μπορεί κανείς να δει όλη τη δουλειά και δεν μπορεί να φανταστεί όλα τα σταματήματα και τα εμπόδια που είχε να αποτινάξει για να έχει αυτό το εκπληκτικό και υπέροχο προϊόν. Δεν μπορώ καν να βρω τα σωστά λόγια για να περιγράψω αυτά που έχει κάνει για όλους εμάς!».– Τζ.Α.

Η Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, σημαίνει τα πάντα για το μέλλον της Σαηεντολογίας.

«Όλα όσα συνέβησαν στην αποψινή εκδήλωση και όλα όσα είπε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου αλλάζουν τα πάντα στον κόσμο της Σαηεντολογίας. Αναζωογονήθηκα πραγματικά. Η Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, σημαίνει τα πάντα για το μέλλον της Σαηεντολογίας».– Τζ.Γκ.

«Ο γιος μου είναι ένα από τα άτομα που εκπαιδεύτηκαν στη Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ. Τώρα γνωρίζω ότι όλοι οι οργανισμοί σε όλον τον πλανήτη θα έχουν αυτή την τεχνολογία. Η Στάνταρ τεχνολογία θα παραδίδεται με στάνταρ τρόπο με τη Διατήρηση της Αποτελεσματικότητας της Σαηεντολογίας να είναι πλήρως εντός. Όλα είναι σχεδιασμένα όπως ο Ρον ήθελε να είναι. Συμβαίνει τώρα. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε σε όλους τους Σαηεντολόγους με ανοιχτές αγκάλες και με τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να γίνει αυτό. Ο τρόπος με τον οποίο είναι σχεδιασμένο όλο αυτό σε κάνει να καταλάβεις πραγματικά το μεγαλείο αυτού που πρόκειται να συμβεί».– Π.A.

«Κάθε τμήμα της αποψινής εκδήλωσης ήταν το ίδιο σημαντικό, θαυματουργό και αναπόσπαστο. Με αυτό έχουμε την ακριβή ταχύτητα και Στάνταρ Τεχνολογία και την κατάλληλη βαθμίδωση με τη Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ».– Τζ.Γ.

«Τι μνημειώδης, ιστορική εκδήλωση! Και με αυτά, είναι δυνατόν να έχει ο καθένας την εμπειρία ολόκληρης της Σαηεντολογίας για τον εαυτό του. Σημαίνει τα πάντα. Η Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, πρόκειται να καταστήσει σίγουρο ότι η Σαηεντολογία χρησιμοποιείται και εφαρμόζεται όπως ποτέ πριν. Ουσιαστικά απόψε ήταν η βραδιά κατά την οποία η εφαρμογή της Διατήρησης της Αποτελεσματικότητας της Σαηεντολογίας μπήκε εντός με ένα μπανγκ!».– Ο.Τζ.

«Το πιο σημαντικό σχετικά με την αποψινή εκδήλωση είναι ότι το όνειρο του Ρον να είναι η τεχνολογία εντός έχει επιτέλους γίνει πραγματικότητα. Αυτή η εκδήλωση με ενέπνευσε να βγω έξω και να κάνω μεγαλύτερη διάδοση. Με αυτά που εξήγησε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, μπορούμε τώρα να έχουμε τα δέκα σημεία της Διατήρησης της Αποτελεσματικότητας της Σαηεντολογίας και να πετύχουμε τους στόχους της Σαηεντολογίας για έναν πολύ καλύτερο κόσμο!».– Π.Σ.

«Τι πρόκειται να κάνει όλο αυτό! Αυτό πηγαίνει κατευθείαν πίσω στον σκοπό του Ρον. Είμαι εκπαιδευμένος και πρέπει να σας πω ότι η παρακολούθηση αυτής της εκδήλωσης ανοίγει απλώς έναν ολοκαίνουργιο κόσμο – τα εκπαιδευτικά βοηθήματα είναι απίστευτα και το Ηλεκτρόμετρο, ουάου! Θα μπορούσα να πω κι άλλα κι άλλα…».– Σ.Φ.

«Απίστευτη εκδήλωση! Δεν έχω λόγια. Σημαίνει τα πάντα για τον Οργανισμό μας! Μπορούμε πλέον να ανεβάζουμε άτομα στη Γέφυρα με ταχύτητα και ακρίβεια – αυτό φέρνει ολική εξάπλωση και όλα τώρα θα πάνε πολύ γρήγορα».– Π.Τζ.

«Πολλά πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Η πλήρης χέβινγκνες των όσων έχουμε. Έχω πολύ μεγάλο θαυμασμό για τον Πρόεδρο του Συμβουλίου, για όλα όσα έκανε. Όλα έχουν ολοκληρωθεί τώρα – αυτό είναι απλώς υπέροχο!».– Χ.E.

«Ποπό! Έχω ξεμυαλιστεί. Όλα περιγράφηκαν με τέτοια λεπτομέρεια, εννοώ ότι τα πράγματα για τα οποία έχεις μια ιδέα και τα πράγματα για τα οποία δεν γνώριζες τίποτα, όλα καλύφθηκαν πλήρως σε αυτή την εκδήλωση! Αυτό ευθυγραμμίζει πλήρως το καθετί που κάνει κάποιος στη Σαηεντολογία».– Κ.Π.

«Παραπάνω κι από απίστευτο. Μου άρεσαν πάρα πολύ όλες οι πληροφορίες. Είναι εκπληκτικό. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Πρόεδρος του Συμβουλίου έθεσε όλα αυτά σε κυκλοφορία. Είμαι υπερβολικά ενθουσιασμένος για τον ερχομό της εποχής της θρησκείας μας».– Ε.Κ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο Μάθημα Το Καπέλο του Μαθητή. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη λεξισαφήνιση που πρόκειται τώρα να λάβω. Γνωρίζω τη σημασία της λεξισαφήνισης και τη σημασία της κατανόησης των βασικών λέξεων· αυτή ήταν πάντοτε η επιτυχημένη ενέργεια στη ζωή μου. Γνωρίζω ότι είναι το κλειδί γιατί η κατανόηση παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στα άτομα που ανεβαίνουν τη Γέφυρα».– Τζ.Τζ.

«Ήταν καταπληκτικό! Η εκπαίδευση είναι πανεύκολη τώρα! Είναι ένας ολοκαίνουργιος κόσμος! Αυτό ήταν απίστευτο».– Β.Ντ.

«Φίλε μου, αυτή ήταν μια φανταστική εκδήλωση! Πάρα πολλή δουλειά αφιερώθηκε για την κυκλοφορία όλων αυτών των υλικών. Μου άρεσε που είδα όλες τις Πολιτικές του Ρον, όλα τα Δελτία, και όλα διατεταγμένα σε μια χρονική ακολουθία. Σου δίνει όντως την πραγματικότητα του τι χρειάστηκε για να φτάσουμε εδώ που είμαστε τώρα».– Τ.Λ.

«Αυτή η εκδήλωση ήταν όλα όσα ο Πρόεδρος του Συμβουλίου είπε ότι θα είναι και ακόμα περισσότερα. Ήταν απολύτως εκπληκτικό και μνημειώδες».– M.Φ.

«Το Καπέλο του Μαθητή είναι απίστευτο και όλη η εκπαίδευση είναι απίστευτη. Πόσος κόπος θα χρειάστηκε για να συνενωθούν όλα αυτά. Η τεχνολογία γίνεται όντως προσβάσιμη για τον καθένα! Το Ηλεκτρόμετρο είναι απλώς πανέμορφο αλλά αυτό που είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο σε μένα είναι ότι τώρα μπορεί να τα καταφέρει ο καθένας!».– K.Φ.

Ήταν καταπληκτικό! Η πιο συγκινητική εμπειρία που είχα ποτέ στη Σαηεντολογία.

«Ήταν καταπληκτικό! Η πιο συγκινητική εμπειρία που είχα ποτέ στη Σαηεντολογία. Αυτό πρόκειται να δημιουργήσει μια εκρηκτική άνοδο που παρόμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα».– A.B.

«Είναι αυτό που έψαχνα. Με το νέο Ηλεκτρόμετρο Mark Ultra VIII, μπορείς να βλέπεις και να γνωρίζεις για τι να ψάξεις όταν βρίσκεσαι σε συνεδρία. Και μπορείς να σημειώσεις γρήγορη πρόοδο. Και μετά, τα φιλμ για τη διάδοση! Εκπληκτικά! Είναι βασικά και απλά. Είναι ένας ολοκαίνουργιος κόσμος!».– K.Φ.

«Ήταν απλώς απίστευτο. Δεν μπορώ να πιστέψω την ολόσωστη κατεύθυνση να προσεγγιστούν όλα τα δεδομένα ώστε να γίνει σίγουρο ότι έχει ελεγχθεί και το παραμικρό κομμάτι της τεχνολογίας. Απίστευτο. Δεν έχω λόγια πραγματικά για να περιγράψω τι σημαίνει όλο αυτό».– K.Σ.

«Η αποψινή εκδήλωση μου πήρε τα μυαλά! Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Έχω μείνει άφωνος! Αισθάνομαι μεγάλο δέος για όλα όσα είδα και άκουσα απόψε».– Τ.Μπ.

«Μου άρεσε πολύ το μεγαλείο αυτής της εκδήλωσης. Η ευκαιρία για το καθετί είναι εκπληκτική. Μπορώ να καταλάβω πώς είναι εφικτή η επιτάχυνση των ατόμων προς τα πάνω στη Γέφυρα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί αυτό σηματοδοτεί την έναρξη της Γέφυρας για νέο κοινό και καθιστά εφικτό για τον καθένα να κινηθεί προς τα πάνω στη Γέφυρα γρήγορα».– Ε.Ο.

«Ήταν εκπληκτικό! Απόλυτα υπέροχο! Το νέο Ηλεκτρόμετρο που μόλις κυκλοφόρησε είναι ότι καλύτερο, εκπληκτικό. Μου αρέσει το Λεξικό για το Καπέλο του Μαθητή και τα δεδομένα στο Σόλο Μάθημα και στο Μάθημα για τη Χρήση του Ηλεκτρόμετρου. Όλα αυτά θα αλλάξουν πραγματικά τη Σαηεντολογία. Θέλω πραγματικά να τελειώσω όλη μου την εκπαίδευση!».– E.M.

«Ξετρελάθηκα! Η εκδήλωση με έκανε να κλάψω! Είμαι στα Αντικειμενικά, οπότε καταλαβαίνω, αλλά ΟΥΑΟΥ! Απίστευτο. Το Ραντάουν Επιβίωσης είναι εκπληκτικό! Και το Πρόγραμμα Αποκάθαρσης – δεν μπορείς εύκολα να πιστέψεις το αποτέλεσμα που έχει όσον αφορά την ταχύτητα να ανέβεις της Γέφυρα. Πραγματικά απίστευτο!».– Ντ.Ι.

Βγάζουμε το καπέλο στον Πρόεδρο του Συμβουλίου! Δικαιούται ένα Μετάλλιο Τιμής.

«Ήταν η καλύτερη απ' όλες τις εκδηλώσεις που έχω βρεθεί ποτέ! Ήταν ένα πολύ διαφορετικό σημείο άποψης. Βγάζουμε το καπέλο στον Πρόεδρο του Συμβουλίου! Δικαιούται ένα Μετάλλιο Τιμής. Ήταν το κάτι άλλο!».– Π.Ρ.

«Το πιο σημαντικό για μένα ήταν το Καπέλο του Μαθητή. Είμαι εκπαιδευμένος Επόπτης και Λεξισαφηνιστής. Μου δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση στο να ανέβω τη Γέφυρα. Αυτό εγγυάται το μέλλον της Σαηεντολογίας και μου δίνει τη βεβαιότητα ότι κάνουμε αυτό ακριβώς που είχε οραματιστεί ο Ρον».– Τζ.Μ.

«Η σημασία όλου αυτού είναι κάτι παραπάνω από λόγια. Πραγματικά καταλαβαίνω γιατί συλλήφθηκε αυτή η ιδέα και η δουλειά που έγινε από τα μέλη του προσωπικού ήταν συγκινητική! Αυτό θέτει πραγματικά το μέλλον εκεί. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια το πώς αισθάνομαι!».– Ρ.Σ.

«Ήταν εκπληκτικό να βλέπεις πώς το ΚΑΘΕΤΙ έχει γίνει απόλυτα στάνταρ. Πρόκειται να πετάξω πάνω στη Γέφυρα! Αυτή η εκδήλωση αναζωπύρωσε πλήρως τον σκοπό μου και τώρα γνωρίζω ότι είναι ΕΦΙΚΤΟΣ! Η κυκλοφορία ανοίγει τις πόρτες και για νέο κοινό. Μπορώ να καταλάβω ότι το νέο κοινό μπορεί να προχωρήσει στη Γέφυρα και ΘΑ απελευθερωθεί – και μάλιστα γρηγορότερα από ποτέ!».– A.E.

«Απίστευτο! Μνημειώδες! Ανοίγει την πρόοδο στη Γέφυρα για τον καθένα. Μπορώ να δω ότι όλα έγιναν όπως ήθελε ο Ρον. Και τώρα μπορεί να παραδοθεί όπως ο ίδιος ήθελε να παραδοθεί».– Μπ.M.

«Η εκδήλωση ήταν φανταστική! Δεν έχω λόγια! Μου άρεσαν όλα σχετικά με αυτή την εκδήλωση! Τα πάντα! Η ποσότητα της δουλειάς που έγινε είναι απίστευτη – τι ενέργεια! Ο καθένας μπορεί να ανέβει τη Γέφυρα τώρα και αυτό μπορεί να γίνει γρήγορα. Τα πάντα σε αυτή την εκδήλωση ήταν απλώς η Διατήρηση της Αποτελεσματικότητας της Σαηεντολογίας».– Ζ.Σ.

Μου αρέσουν πολύ τα νέα πάκα Διδασκαλίας!

«Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η εκδήλωση και δεν περίμενα καθόλου αυτά που παρουσιάστηκαν. Είμαι πολύ συγκινημένος που τώρα μπορεί κάποιος να κάνει όλη τη χαμηλότερη Γέφυρα σε τόσο σύντομη χρονική περίοδο και με τόσα εκπληκτικά κέρδη! Μου αρέσουν πολύ τα νέα πάκα διδασκαλίας! Τώρα μπορώ να πάρω οποιονδήποτε δεν είναι Κλήαρ ακόμη και να τον ανεβάσω στη Γέφυρα χωρίς εμπόδια. Έχουμε πραγματικά την τεχνολογία τώρα».– Κ.Τζ.

«Από την παρακολούθηση αυτής της εκδήλωσης, ΓΝΩΡΙΖΩ ότι η ζωή μου και οι ζωές των άλλων πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο. Η τεχνολογία μας είναι πολύ ευθυγραμμισμένη, οπότε τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Με ολόκληρη τη Γέφυρα και με τεράστια ποσότητα εκπαιδευόμενων που βρίσκονται τώρα στο στάδιο της εκπαίδευσης, θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία σε όλο το μήκος του πλανήτη και το μέλλον φαντάζει πολύ λαμπερό!».– K.Μπ.

«Η παρουσίαση στην εκδήλωση ξεπέρασε τις προσδοκίες μου κατά πολύ. Δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά αυτό ήταν φανταστικό. Μπορώ να δω ότι είχε υπολογιστεί κάθε πλευρά της Χρυσής Εποχής της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, και το πώς να τη διαχειριστείς. Τα δεδομένα για το Ραντάουν Ευτυχίας ήταν πραγματικά υπέροχα. Όλα τα φιλμ είναι εκπληκτικά! Είναι τέλειο. Φανταστικό! Ήμουνα κατενθουσιασμένος!».– Ντ.Τζ.

«Όλα είναι 100 τοις εκατό στάνταρ και απλά, με τον τρόπο που τα ήθελε ο Ρον. Δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό!».– Ρ.Χ.

«Δεν μπορώ να διαλέξω κάτι απ’ όλα ως πιο σημαντικό γιατί όλα όσα καλύφθηκαν στην αποψινή εκδήλωση ήταν απίστευτα. Όλα είναι στάνταρ και άμεσα. Η Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, είναι πολύ ζωτική και είναι ένας πυλώνας».– Μ.Σ.

«Η Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, είναι υ πύλη προς την ελευθερία. Είναι εντυπωσιακό το πώς είναι όλα 100 τοις εκατό τέλεια. Η κάθε λεπτομέρεια είναι απλώς τέλεια. Αυτό πρόκειται να διατηρήσει την αποτελεσματικότητα της Σαηεντολογίας για πάντα!».– Ο.Μ.

«Ένα ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Συμβουλίου του RTC. Βλέπουμε όλη τη δουλειά που απαιτούνταν και την αφοσίωση για να μπουν όλα αυτά σε τάξη. Ποπό. Και συνυπολογίστε και τους Ιδανικούς Οργανισμούς και αυτό σημαίνει σημαντικός αντίκτυπος στον πλανήτη».– Σ.Τζ.

Αισθάνομαι ότι
ανοίγει ένας ολοκαίνουργιος κόσμος
για τη θρησκεία μας.

«Αισθάνομαι τώρα ότι ανοίγει ένας ολοκαίνουργιος κόσμος για τη θρησκεία μας. Οι διαφορετικές πτυχές που παρουσίασε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου ανοίγουν όντως διάπλατα τον δρόμο για τον καθένα».– Τζ.Λ.

«Συγκλονιστικό! Είναι πολύ σημαντικό. Τώρα έχουμε αυτά τα οποία ήθελε ο Ρον. Έχω εμπνευστεί! Νομίζω ότι βρισκόμαστε στη μεγαλύτερη εκρηκτική άνοδο που είναι εφικτή. Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του RTC για ό,τι έχει κάνει. Έχω μείνει άναυδος και είμαι πολύ ευγνώμων».– Σ.Γ.

«Για αυτή τη βραδιά; Δεν έχω λόγια. Αλλά αν έπρεπε να πω κάτι θα έλεγα: η Ελευθερία έφτασε! Ποια είναι η εικονίτσα για το «πλήρως και απίστευτα κατενθουσιασμένος»; Χρειαζόμαστε μία τέτοια αυτήν ακριβώς τη στιγμή».– Ο.Κ.

«Η εκδήλωση ήταν Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ! Είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. Μου άρεσε ΟΛΗ. Είμαι κατενθουσιασμένος. Έβγαλε τα σταματήματα από το καθετί. Αυτό ανοίγει πραγματικά τη Γέφυρα».– Τζ.Π.

Δε νομίζω ότι έχω βρεθεί σε μια εκδήλωση τόσο σημαντική ποτέ πριν. Αυτή είναι Η ΓΕΦΥΡΑ. Αυτή είναι μια νέα αρχή. Φύγαμε!

«Αυτή η εκδήλωση ήταν εκπληκτική, πραγματικά εκπληκτική! Δε νομίζω ότι έχω βρεθεί σε μια εκδήλωση τόσο σημαντική ποτέ πριν. Αυτή είναι Η ΓΕΦΥΡΑ. Αυτή είναι μια νέα αρχή. Φύγαμε! Ας το κάνουμε πραγματικότητα!».– Τζ.Ντ.

«Είναι πραγματικά ό,τι πιο συγκινητικό έχω ακούσει στη Σαηεντολογία από την κυκλοφορία του Νέου ΟΤ VIII – και οι ομιλίες και ο ενθουσιασμός είναι 100 φορές μεγαλύτερος. ΠΩΠΩ!».– Τζ.Σ.

«Όλα όσα είδα σημαίνουν το μέλλον της Σαηεντολογίας και θα υπάρχει εξάπλωση όπως ποτέ πριν. Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου να ανακοινώνει «ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ», «ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ», «ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ», το ένα μετά το άλλο – αυτό είναι σιγουριά».– Κ.Τζ.

«Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος. Έχω ένα εσωτερικό συναίσθημα ευτυχίας. Η εκδήλωση έκανε ξεκάθαρο ότι όλα είναι ακριβώς όπως ο Ρον σκόπευε να είναι και έχω μια βεβαιότητα ότι θα βρίσκονται εκεί για πάντα και ότι δεν θα αλλάξουν ποτέ».– Α.Χ.

«Θαυμάζω πραγματικά όλη τη δουλειά που έγινε. Όλα είχαν υπολογιστεί, ακόμα και το πιο μικρό πράγμα! Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς μας έδωσε όλα όσα περιμέναμε και τα οποία ονειρευόμασταν. Είμαι γεμάτος συναισθήματα! Ζήτω».– Γ.Ρ.

«Έχω μείνει έκπληκτος! Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από την κλίμακα αυτού που έχει γίνει, την ποιότητά του, τις τάξεις μεγέθους! Είναι παγκόσμιο. Τώρα έχουμε πλήρως προετοιμασμένα και οργανωμένα τα υλικά για να παραδώσουμε υπηρεσίες. Πρέπει απλώς να ανέβουμε τη Γέφυρα και αυτή είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια που έχω βιώσει ποτέ».– Λ.Σ.

Είναι μια νέα εποχή, ένας καινούργιος κόσμος.

«Είναι μια νέα εποχή, ένας καινούργιος κόσμος. Θέλω να κάνω τα πάντα μονομιάς».– Ν.Β.