ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΙΣΚΑΒΙΤΣ:

ΤΟ FREEWINDS
ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Η πλήρως ψηφιακά εξοπλισμένη γέφυρα του Freewinds, με το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ραντάρ Κέλβιν Χιούτζιζ, και τα πανοραμικά παράθυρα του που επιτρέπουν την 360 μοιρών θέαση.

Το Freewinds ξεκίνησε ως θρησκευτικό ησυχαστήριο της Σαηεντολογίας από το 1988. Το πλοίο των 135 μέτρων παρέχει στους ενορίτες ένα περιβάλλον που είναι εντελώς απαλλαγμένο από περισπασμούς ώστε να μελετήσουν και να βιώσουν τα υψηλότερα επίπεδα πνευματικής συμβούλευσης που είναι διαθέσιμα στη θρησκεία της Σαηεντολογίας.

Μετά τα πρώτα 20 χρόνια υπηρεσίας, το πλοίο υποβλήθηκε σε πλήρη επισκευή και ανακατασκευή.

Η εργασίες που έγιναν ήταν οι μεγαλύτερες στην ιστορία του πλοίου. Ήταν κάτι πολύ ευρύτερο από μια αισθητική αναβάθμιση. Από το πλοίο αφαιρέθηκαν τα υλικά από την πλώρη ως την πρύμνη και από τα ύφαλα ως τα φουγάρα – και από τα έξι καταστρώματα. Μετά από όλα αυτά έγινε το πλήρως επανασχεδιασμένο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο πλοίο, δηλαδή το ιδανικό θρησκευτικό ησυχαστήριο για την παροχή θρησκευτικών υπηρεσιών.

Τον Ιούνιο του 2008, ο κ. Μισκάβιτς συναντήθηκε με τους νυν και τέως Πρωθυπουργούς από τις Ολλανδικές Αντίλλες στο λιμάνι του Κουρασάο, στη βάση του Freewinds για την επανάληψη της τελετής ονοματοδοσίας του πλοίου με την ευκαιρία της 20ής επετείου του και για τον εορτασμό του Παρθενικού Ταξιδιού ως πλήρως ανανεωμένο, πλέον, πλοίο.