ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΙΣΚΑΒΙΤΣ:
ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΖΗΤΗΣΗ
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Από την κυκλοφορία των Βιβλίων και των Διαλέξεων των Βασικών της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας, το 2007, οι Σαηεντολόγοι έχουν γεμίσει τις εκκλησίες τους σε αριθμούς πρωτοφανείς. Η ζήτηση για τα υλικά έχει αυξηθεί, και καθώς οι ενορίτες έχουν προοδεύσει δια μέσου της μελέτης αυτών των βιβλίων και διαλέξεων, ο αριθμός καινούργιων ανθρώπων που έρχονται για να μάθουν σχετικά με τη Σαηεντολογία έχει επίσης πολλαπλασιαστεί ραγδαία. Πράγματι, η θρησκεία της Σαηεντολογίας απολαμβάνει σήμερα τη σπουδαιότερη περίοδο εξάπλωσης της στην ιστορία, με τη δημόσια ζήτηση για τα βιβλία και τις διαλέξεις του Λ. Ρον Χάμπαρντ να κλιμακώνεται σε περισσότερα από 200 κράτη, 150 κουλτούρες και 50 περίπου γλώσσες.

Για να καλυφθεί αυτή η ζήτηση υπήρχε η ανάγκη για εγκαταστάσεις που να μπορούν να παρέχουν βιβλία και διαλέξεις σε οποιαδήποτε γλώσσα, οποιαδήποτε ποσότητα, σε ικανοποιητική ταχύτητα και οικονομικά – άσχετα αν είναι 500 αντίτυπα ενός τίτλου στα Σουαχίλι για την Ουγκάντα ή ενός εκατομμυρίου αντίτυπα στα αγγλικά. Κανένα συμβατικό τυπογραφείο δεν θα μας εξυπηρετούσε με μια βιβλιοθήκη 2.500 διαλέξεων σε 50 γλώσσες. Τα χρονοδιαγράμματα δεν θα μπορούσαν ποτέ να ακολουθηθούν και το κόστος εκτύπωσης για ένα σχετικά μικρό αριθμό βιβλίων για νέες περιοχές που θεωρούνται πρωτοπόρες θα αποδεικνύονταν απολύτως απαγορευτικό.

Μια νέα εκδοτική στρατηγική ήταν αναγκαία και, υπό τη ηγεσία του κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, η στρατηγική αυτή αναπτύχθηκε και τέθηκε σε εφαρμογή στις αρχές του 2007 – νωρίτερα ακόμη και από την κυκλοφορία των Βασικών.

Όλη η παραγωγή των βιβλίων και των CD των διαλέξεων και ολόκληρη η γραμμή παραγωγής από την έναρξη ως τη διανομή έγινε εξ' ολοκλήρου από την Εκκλησία: εκτύπωση, μεταλλική εκτύπωση, ανάγλυφη εκτύπωση, πλαστικοποίηση, αντιγραφή των CD, συσκευασία και αποστολή. Καταλαμβάνοντας τεράστιους χώρους για τα καινούρια κεντρικά γραφεία, η εκδοτική δύναμη της Εκκλησίας διαθέτει πλέον τις μεγαλύτερες, πλήρως ψηφιακές εγκαταστάσεις στον κόσμο που μπορούν να παράγουν ανάλογα με τη ζήτηση. Κατά συνέπεια, οι λειτουργίες ακριβείας τους γίνονται συχνά λόγος επίσκεψης από ηγέτες της σχετικής βιομηχανίας, ως πρότυπα καινοτομίας και αποτελεσματικότητας.

Η Bridge Publications κατασκευάζει όλα τα βιβλία, τις διαλέξεις και τα πάκα μαθημάτων της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας για την Αμερική, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο, εκτός από την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, που υπάγονται στην αρμοδιότητα της New Era Publications στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Σε συνδυασμό, η Bridge και η New Era μπορούν να παράγουν 1,3 εκατομμύρια βιβλία και 1 εκατομμύριο CD την εβδομάδα. Ετησίως, οι αριθμοί αυτοί ανέρχονται σε 67 εκατομμύρια βιβλία και 52 εκατομμύρια CD.

Προσθέστε τα χαρτόδετα βιβλία και τα πάκα μαθημάτων, και αν τοποθετούσατε τις τυπωμένες σελίδες τη μία μετά την άλλη θα φτάνατε ως το φεγγάρι και θα γυρίζατε.

Με την ψηφιακή εκτύπωση και την εκτύπωση ανάλογα με τη ζήτηση, η παραγωγή έχει αυξηθεί και συμβαδίζει με τις απαιτήσεις. 80 εκατομμύρια βιβλία και διαλέξεις του Λ. Ρον Χάμπαρντ διανεμήθηκαν από το 2004 ως το 2009 μόνο, περισσότερα σε σχέση με τα προηγούμενα 50 χρόνια – με 70 εκατομμύρια από το 2007 ως το 2010.

Επιπλέον, με όλα τα θρησκευτικά έργα του Λ. Ρον Χάμπαρντ να είναι τώρα διαθέσιμα σε οποιονδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο, αυτό που ακολούθησε δεν αποτέλεσε τίποτα λιγότερο από μια αναγέννηση για την θρησκεία της Σαηεντολογίας.

Τα βιβλία του Λ. Ρον Χάμπαρντ κερδίζουν 18 Σχεδιαστικά Βραβεία

Την περίοδο 2008-2009, η Bridge Publications Inc. αναγνωρίστηκε με 18 βραβεία αριστείας στο σχεδιασμό, την εκτύπωση και την παραγωγή. Στα βραβεία για τα βιβλία του Λ. Ρον Χάμπαρντ περιλαμβάνονται το Gold Ink Award 2008, American Inhouse Design Award 2008, National Best Books 2008 και Next Generation Indie Book Award 2009.