ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΙΣΚΑΒΙΤΣ:
ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ & ΔΙΑΝΟΜΗΣ
ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ

Το νέο Κέντρο Διάδοσης και Διανομής της Σαηεντολογίας, εκτάσεως 17.000 τ.μ., έχει μοναδικές εγκαταστάσεις εκτυπώσεως και παραγωγής. Περιλαμβάνει κατασκευή, διανομή και διαχείριση, όλα κάτω από την ίδια στέγη, και είναι επανδρωμένο αποκλειστικά από μέλη του προσωπικού της Εκκλησίας. Αυτό το νέο Κέντρο παράγει υλικά διάδοσης για πάνω από 10.000 Εκκλησίες, Μίσιον και σχετιζόμενες ομάδες της Σαηεντολογίας παγκοσμίως, δίνοντας τη δυνατότητα σ' αυτούς τους Οργανισμούς να αντιμετωπίσουν την πρωτοφανή ζήτηση για υπηρεσίες και προγράμματα της Σαηεντολογίας.

Το τυπογραφικό πιεστήριο με συνεχόμενα ρολά χαρτιού, που ζυγίζει 121 τόνους, χρησιμοποιεί ρολά χαρτιού μήκους 16 χιλιομέτρων και μπορεί να εκτυπώσει 55.000 σελίδες ανά ώρα, σε περισσότερες από 12 γλώσσες.

Το κεντρικό σημείο του τυπογραφείου είναι το ειδικά κατασκευασμένο τυπογραφικό πιεστήριο με συνεχόμενα ρολά χαρτιού, που ζυγίζει 121 τόνους. Μεταξύ άλλων υλικών, εκτυπώνει περιοδικά της Εκκλησίας σε 15 γλώσσες, που έχουν παγκόσμια κυκλοφορία εκατομμυρίων αντιτύπων.  Το τυπογραφικό πιεστήριο ικανοποιεί αυτές τις ποικίλες ανάγκες με τη δυνατότητα να αλλάζει αυτόματα τα έντυπα προς εκτύπωση από τη μια γλώσσα στην άλλη. Εκτυπώνει με ρυθμό 55.000 σελίδες ανά ώρα. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τυπογραφικά πιεστήρια για μεμονωμένα φύλλα χαρτιού, καθώς και ψηφιακά τυπογραφικά πιεστήρια για να παράγουν τα εκατοντάδες χιλιάδες ενημερωτικά έντυπα τα οποία χρησιμοποιούν οι Οργανισμοί της Εκκλησίας για να παρουσιάσουν στις κοινότητές τους τη θρησκεία της Σαηεντολογίας και τις υπηρεσίες της. 

Το Κέντρο Διάδοσης και Διανομής της Σαηεντολογίας παράγει επίσης όλα τα εκπαιδευτικά υλικά για τα ανθρωπιστικά προγράμματα που χορηγεί η Εκκλησία, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η μεγαλύτερη στον κόσμο μη κυβερνητική πρωτοβουλία για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το μεγαλύτερο στον κόσμο μη κυβερνητικό πρόγραμμα ενημέρωσης σχετικά με τα ναρκωτικά. Η Εκκλησία παρέχει δωρεάν αυτά τα εκπαιδευτικά υλικά σε σχολεία, ομάδες πολιτών, κυβερνήσεις, αρχές επιβολής νόμου και φορείς του ιδιωτικού τομέα. Δεδομένου ότι όλα τα υλικά κατασκευάζονται τώρα από την ίδια την Εκκλησία, με το ίδιο κόστος που χρειαζόταν προηγουμένως για να παραχθούν 3,5 εκατομμύρια εκπαιδευτικά βιβλιαράκια σχετικά με τα ναρκωτικά, η Εκκλησία μπορεί τώρα να παράγει 35 εκατομμύρια αντίτυπα και να προσεγγίσει τον δεκαπλάσιο αριθμό νέων που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται επίσης ένα τμήμα αποθήκευσης και διανομής. Το σύστημα ταχυδρόμησης είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και έχει τη δυνατότητα να εκτυπώνει τα στοιχεία των παραληπτών σε 150.000 τεμάχια κάθε 8 ώρες. Ολόκληρη η γραμμή αποστολής έχει τη δυνατότητα να αποστέλλει πάνω από 500.000 κουτιά και μεμονωμένα είδη κάθε εβδομάδα.

Το Κέντρο περιλαμβάνει επιπλέον εγκαταστάσεις για την κατασκευή χαρακτηριστικής ενδυμασίας για τον αυξανόμενο αριθμό εθελοντών που συμμετέχουν στα προγράμματα που υποστηρίζει η Εκκλησία. Στην ενδυμασία περιλαμβάνονται μπλουζάκια, καπέλα, μπουφάν και άλλα εμβλήματα για τα προγράμματα Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά και Εθελοντές Λειτουργοί της Σαηεντολογίας.

Με το νέο Κέντρο Διάδοσης και Διανομής της Σαηεντολογίας, η Εκκλησία έχει τώρα τη δυνατότητα να παρέχει τη βοήθειά της σε ακόμα περισσότερα εκατομμύρια άτομα σε κάθε ήπειρο, ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της, που είναι: Ένας πολιτισμός χωρίς παραφροσύνη, χωρίς εγκληματίες και χωρίς πόλεμο, όπου οι ικανοί θα μπορούν να προκόψουν, όπου τα έντιμα όντα θα μπορούν να έχουν δικαιώματα και όπου ο Άνθρωπος θα είναι ελεύθερος να ανέβει σε υψηλότερα επίπεδα.