ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΟΣ

Η εκπαίδευση στη Σαηεντολογία βοηθάει τον άνθρωπο να αντιμετωπίσει και να χειριστεί την ύπαρξη. Η ικανότητα για αποτελεσματική επικοινωνία, η ικανότητα να βοηθούμε πραγματικά τους άλλους και να αντιμετωπίζουμε οτιδήποτε μας παρουσιάζεται στη ζωή – όλες αυτές οι ιδιότητες έχουν όλες τους τόσες εφαρμογές, όσες είναι και οι καταστάσεις στη ζωή που απαιτούν χειρισμό.

Η ανάγκη για ώντιτορ είναι μεγάλη, αφού είναι ξεκάθαρο ότι μόνο ένα άτομο τη φορά μπορεί να σωθεί. Αντίθετα με πολλές άλλες θρησκείες, αυτή η σωτηρία επέρχεται στη Σαηεντολογία μέσα από τη σχέση ένας προς έναν του ώντιτορ και του πρηκλήαρ. Πολλοί Σαηεντολόγοι εκπαιδεύονται για να γίνουν ώντιτορ και οποιοσδήποτε που επιθυμεί να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του μπορεί να κάνει το ίδιο. Κάτι που είναι εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορείς να κερδίσεις μεγαλύτερη ικανότητα στο χειρισμό της ζωής απ’ όση θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς. Δεν υπάρχει πιο αξιόλογος σκοπός από το να βοηθήσει κανείς τον συνάνθρωπό του και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός, από το να γίνει κανείς ώντιτορ. Οι ώντιτορ εφαρμόζουν αυτά που έχουν μάθει για να βοηθήσουν τους άλλους με το ώντιτινγκ και για να αλλάξουν τις καταστάσεις, όπου νομίζουν ότι οι καταστάσεις χρειάζονται βελτίωση.

Αυτή είναι η αποστολή του εκπαιδευμένου Σαηεντολόγου και τα όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο στηρίζονται στην κατανόηση, στην ευσπλαχνία και στην ικανότητά του.