ΝΑΣΒΙΛ, ΤΕΝΕΣΙ

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ

25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Τα εγκαίνια της νέας Εκκλησίας της Σαηεντολογίας και Κέντρο Διασημοτήτων του Νάσβιλ στις 25 Απριλίου 2009, σε απόσταση ενός μόνο μιλίου από το «Δρόμο της Μουσικής», έλκυσε Σαηεντολόγους από όλη την περιοχή. Επίσης παρόντες ήταν πολυάριθμοι τοπικοί αξιωματούχοι, κάτοικοι και διασημότητες του Χόλυγουντ. Ανάμεσα σε αυτούς που απευθύνθηκαν στο συγκεντρωμένο πλήθος ήταν ο βραβευμένος με Γκράμι συνθέτης και εκτελεστής Μαρκ Ίσχαμ και οι ηθοποιοί Άννι Άρτσερ και Τζένα Έλφμαν.

Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας της Σαηεντολογίας, διεξάγοντας την τελετή εγκαινίων της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας και Κέντρο Διασημοτήτων του Νάσβιλ, ανέφερε ότι το Νάσβιλ θα εκπληρώσει το πεπρωμένο του και θα «γράψει ένα τραγούδι που θα ανυψώσει κάθε άνθρωπο».

Μιλώντας για τη σημασία που έχει ευρύτερα μια Εκκλησία της Σαηεντολογίας στην καρδιά της Μουσικής Πόλης, ο κ. Μισκάβιτς εγκαινίασε τη νέα Εκκλησία:

«Ο νέος Ιδανικός Οργανισμός και Κέντρο Διασημοτήτων σηματοδοτεί σπουδαία πράγματα για το αύριο. Και όταν το συνδέσετε αυτό με την ικανότητά μας να αποκαθιστούμε στα άτομα την ενυπάρχουσα δημιουργικότητά τους, την ικανότητά μας να αφυπνίζουμε όνειρα και να αποκαθιστούμε τη δύναμη στα άτομα να πετυχαίνουν αυτά τα όνειρα, τότε ναι, μπορούμε τώρα να εκπληρώσουμε αυτό που ο Λ. Ρον Χάμπαρντ μας λέει σχετικά με τον καλλιτέχνη που δημιουργεί την ομορφιά και το μεγαλείο στα οποία βασίζονται οι πολιτισμοί.

»Και αυτό αποτελεί αυτό που εκπροσωπεί αυτή η νέα Εκκλησία και τον λόγο που ήρθαμε στο Νάσβιλ. Γιατί, αν και το Νάσβιλ είναι γνωστό ως η καρδιά και η ψυχή της αμερικανικής μουσικής, ας εκπληρώσει τώρα και το πεπρωμένο του γράφοντας ένα τραγούδι που θα εξυψώσει κάθε άνθρωπο».

Μετά από αυτό, κόπηκε η κορδέλα και η νέα Εκκλησία στη Μουσική Πόλη των ΗΠΑ άνοιξε σε όλους για να αρχίσουν όλοι «να γράφουν αυτό το νέο τραγούδι».