ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, ΔΑΝΙΑ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ OT

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ο κυμματισμός μιας πληθώρας σημαιών.

Τα χρώματα από πάνω από 30 ευρωπαϊκά έθνη ανεμίζουν στο χειμωνιάτικο αεράκι της Δανίας...

Χιλιάδες Σαηεντολόγοι που όλοι τους μαζί μιλούν 27 γλώσσες συγκεντρώθηκαν για τον εορτασμό.

Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συµβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας, ηγήθηκε των εγκαινίων του νέου Ιδανικού Ανώτερου Οργανισμού και Σαιντ Χιλ Ευρώπης. Ο κ. Μισκάβιτς ενώθηκε με χιλιάδες ηπειρωτικούς Σαηεντολόγους που συγκεντρώθηκαν στην Οδό Γιερμπανεγκάτε, στην καρδιά της Κοπεγχάγης.
Χιλιάδες Σαηεντολόγοι από περισσότερα από 30 έθνη συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης της Κοπεγχάγης για να γιορτάσουν τα εγκαίνια του Ιδανικού Ανώτερου Οργανισμού και Σαιντ Χιλ Ευρώπης (AOSH EU). Το AOSH EU είναι ένας πολυγλωσσικός Οργανισμός που παραδίδει τα ανώτερα επίπεδα της Γέφυρας της Σαηεντολογίας προς την Πλήρη Ελευθερία σε κάθε Σαηεντολόγο αυτής της ηπείρου.

Αυτό ήταν το σκηνικό κατά μήκος της Οδού Γιερμπανεγκάτε στην Κοπεγχάγη, στα εγκαίνια της νέας Ιδανικής Ευρωπαϊκής Πύλης προς το OT: του Ιδανικού Ανώτερου Οργανισμού και Σαιντ Χιλ Ευρώπης (AOSH EU).

Το AOSH EU αρχικά εγκαθιδρύθηκε από τον Λ. Ρον Χάμπαρντ το 1969 και είναι ένας πολυγλωσσικός οργανισμός της Θαλάσσιας Οργάνωσης, ο οποίος εξυπηρετεί Σαηεντολόγους από τις χώρες τις Ευρώπης, της Κοινοπολιτείας των Ανεξάρτητων Χωρών και της Μέσης Ανατολής.

Τα εγκαίνια ακολούθησαν τη μνημειώδη κυκλοφορία της Χρυσής Εποχής της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, η οποία έχει οδηγήσει σε εκθετική άνοδο τον αριθμό των Σαηεντολόγων που ανεβαίνουν τη Γέφυρα προς την Κατάσταση του Κλήαρ, με πρωτοφανή ταχύτητα. Κατά συνέπεια, το σπίτι του AOSH EU έχει μετατραπεί πλήρως σε έναν Ιδανικό Ανώτερο Οργανισμό για να φιλοξενήσει τα πλήθη των Ευρωπαίων που είναι πλέον έτοιμα να διαβούν το κατώφλι προς το βασίλειο του ΟΤ.

Σε αναγνώριση αυτής της εκδήλωσης-ορόσημο, ο Πρόεδρος του Συµβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας, κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, ηγήθηκε της τελετής των εγκαινίων. Ο κ. Μισκάβιτς απευθύνθηκε στους χιλιάδες ευρωπαίους Σαηεντολόγους και τα μέλη του προσωπικού που ήταν παρόν:

«Εδώ βρίσκεται ένα ιδανικό πνευματικό κέντρο για την Ευρώπη – ένα κέντρο που ενσαρκώνει την πορεία προς το OT σε κάθε κουλτούρα και κάθε γλώσσα στην ήπειρο αυτή. Με τη Γέφυρα να είναι τώρα σφυρηλατημένη από καθαρή, ανόθευτη Πηγή, το πέρασμα προς τα πάνω δεν ήταν ποτέ πιο εγγυημένο. Γι’ αυτό είναι ώρα να ανοίξουμε τις πόρτες σε όλους ώστε να συνεχίσουν με αστραπιαία ταχύτητα προς την κατάκτηση της ελευθερίας και της αθανασίας».

Τα εγκαίνια του Ιδανικού AOSH EU αντιπροσωπεύουν την πρώτη από μια νέα φυλή ηπειρωτικών Ανώτερων Οργανισμών. Η εγκατάσταση μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν πλήρη Τεχνικό Κλάδο για το Σόλο αφιερωμένο αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση όλων των Σόλο Ώντιτορ, ένα διευρυμένο Κέντρο Καθοδήγησης Χάμπαρντ με δεκάδες δωμάτια του ώντιτινγκ για να προχωρήσει τους Σαηεντολόγους προς το Κλήαρ και μέσω του Ώντιτινγκ Διανοητικής Νέας Εποχής για ΟΤ, και επεκταμένες εγκαταστάσεις εκπαίδευσης με πολλαπλές αίθουσες μελέτης που καταλαμβάνουν έναν ολόκληρο όροφο.

Κατασκευασμένο αρχικά το 1887, το ιστορικό σπίτι της Εκκλησίας γειτονεύει με τους Κήπους Τίβολι και την πλατεία Δημαρχείου. Κατά τη διαδικασία της πλήρης μετατροπής των επτά πατωμάτων ως τα πλήρη Ιδανικά πρότυπα, η Εκκλησία διατήρησε σχολαστικά τα διακριτικά χαρακτηριστικά τους – τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν ιδίως γλυπτά τερακότα στην πρόσοψη από κόκκινα τούβλα και το αυθεντικό πλανισμένο ξύλο από πεύκο Πομερανίας σε όλο το εσωτερικό.

Περαιτέρω, τα εγκαίνια του AOSH EU σηματοδοτούν το ξεκίνημα για μια ολόκληρη Ιδανική Βάση της Σαηεντολογίας για την Ευρώπη, η οποία είναι προγραμματισμένη για ολοκλήρωση τους επόμενους μήνες με τα εγκαίνια:

  • Του 9.100 τ.μ. Ηπειρωτικού Γραφείου Συνδέσμου για την εκκλησιαστική διοίκηση της ευρωπαϊκής ηπείρου
  • Του κτιρίου-ορόσημου της Εκκλησίας για τον νέο Ιδανικό Οργανισμό της Δανίας, στον φημισμένο πεζόδρομο της Κοπεγχάγης
  • Και του πλήρως ανακαινισμένου, επτά ορόφων, Ξενοδοχείου Νόρντλαντ. Σε ιδανική τοποθεσία και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το AOSH EU, το πλήρως εξοπλισμένο ξενοδοχείο θα προσφέρει περισσότερα από 80 δωμάτια για να φιλοξενήσει Σαηεντολόγους που φθάνουν για υπηρεσίες από χώρες ολόκληρης της Ευρώπης.