ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ

Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ: Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

10.273 Σαηεντολόγοι.

Μια άψογα τοποθετημένη κορδέλα.

Μια τελετουργική σκηνή.

Καλωσορίσατε στο πιο λαμπρό επίτευγμα στην κορυφή της Γέφυράς μας.

«Αγαπητοί μου Σαηεντολόγοι, τώρα σας περιμένει ό,τι καλύτερο υπάρχει στον πλανήτη. Γιατί οι πύλες του Κτηρίου του Flag έχουν ανοίξει, κι εγώ σας καλώ επίσημα να διασχίσετε το κατώφλι προς έναν εντελώς καινούργιο κόσμο». – κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας.

Στην πανηγυρική έναρξη λειτουργίας, στην οποία παρευρέθηκαν 10.273 Σαηεντολόγοι, η Εκκλησία της Σαηεντολογίας εγκαινίασε την καινούργια διεθνή πνευματική της έδρα –το Κτήριο του Flag– στις 17 Νοεμβρίου 2013, στο Κλήαργουότερ της Φλόριντα. Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας και εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας της Σαηεντολογίας, πραγματοποίησε τα εγκαίνια.

Αυτή είναι η πνευματική έδρα της Σαηεντολογίας: το μεγαλειώδες Κτήριο του Flag. Αυτός ο αρχιτεκτονικός και τεχνολογικός θρίαμβος είναι το αποκορύφωμα μιας περιόδου χωρίς προηγούμενο όσον αφορά την ανάπτυξη της θρησκείας μας.

Όλα άρχισαν με το δυναμικό ξεκίνημα της σταυροφορίας στο όνομα των Ιδανικών Οργανισμών, οι οποίοι τώρα εκτείνονται σε πέντε ηπείρους. Αυτό που ακολούθησε ήταν η ανάκτηση των ίδιων των θεμελίων της Σαηεντολογίας και της Χρυσής Εποχής της Γνώσης, κατόπιν η ανάκτηση της κάθε Εισαγωγικής Πορείας του Ρον στις πύλες εισόδου της Γέφυρας και τέλος, τίποτα λιγότερο από την ανάκτηση της ίδιας της Γέφυρας από τη βάση της μέχρι την κορυφή της, εγκαινιάζοντας τη Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ: Ολόκληρη η Γέφυρα της Σαηεντολογίας

Είναι πραγματικά μια πλήρης χρυσή εποχή, με την κυκλοφορία των τεχνικών ανακαλύψεων του Λ. Ρον Χάμπαρντ που δεν ήταν διαθέσιμες ποτέ πριν –τα Ραντάουν Super Power και Αναζωπύρωση της Αιτίας– και τα εγκαίνια του Κτηρίου του Flag, του πλέον Ιδανικού Οργανισμού όλων.

Είναι ένας τόπος γνώσης, ένας τόπος σοφίας και πνευματικής ελευθερίας που υπερβαίνει κάθε γνωστό πεδίο. Είναι ένα μέρος όπου τώρα μπορούμε να υλοποιήσουμε το όραμα του Λ. Ρον Χάμπαρντ για έναν καλύτερο κόσμο σε βαθμό ανάλογο της ίδιας της τεχνολογίας.

Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος γι’ αυτόν τον καινούργιο και καλύτερο κόσμο.

Είναι η Σαηεντολογία σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια.

Είναι ο καθεδρικός μας ναός.

_________________

Διαβάστε τι είπαν οι Σαηεντολόγοι για την πανηγυρική έναρξη λειτουργίας της καινούργιας πνευματικής τους έδρας:

«Θαυμάσιο! Δεν είναι απλώς όμορφο. Οι γραμμές παράδοσης υπηρεσιών είναι στη θέση τους και η Τεχνολογία, όπως έχει ενσωματωθεί σε αυτούς τους τοίχους, κάνει το σύνολο λειτουργικό και τέλειο. Όλο το κτήριο είναι υπέροχο!». – Ι.Τ.

«Το κτήριο είναι τέλειο. Είναι ο καθεδρικός μας ναός. Η λειτουργία του τού δίνει την ιδανική του μορφή. Αντιπροσωπεύει επακριβώς αυτό που κάνει ένα μέλος του προσωπικού της Σαηεντολογίας με την τεχνολογία. Και όσον αφορά την αρχιτεκτονική, αυτό το κτήριο δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Είναι ο παράδεισος».– Μ.Μπ.

«Σήμερα έχουμε επιτύχει στόχους που έθεσε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ πριν πάρα πολλά χρόνια. Σε πολλά επίπεδα: με τη Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, που είναι πλέον γεγονός, με το ιδανικό κτήριο για το Flag, με την κυκλοφορία του Super Power και όλων των υπολοίπων. Είναι κάτι το πρωτοφανές. Καταλαβαίνω ότι με αυτό δουλεύουμε στην αιωνιότητα. Κυριολεκτικά! Νιώθω πολύ περήφανος που βρίσκομαι σήμερα εδώ και είναι μεγάλη τιμή για μένα που έλαβα μέρος σε αυτό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέτοχος του κινήματος της Σαηεντολογίας και συνεπιβάτης με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ».– T.Ντ.

«Είναι το αποκορύφωμα όλων αυτών τα οποία κάναμε πόστιουλέιτ και για τα οποία δουλέψαμε. Είναι μια πραγματική αναπαράσταση της τεχνολογίας του Λ. Ρον Χάμπαρντ. Μπορούσα πραγματικά να διακρίνω την ενσωμάτωση της τεχνολογίας του στο κτήριο. Είναι πανέμορφο!» – Τζ.Ντ.

«Και μόνο η τελειότητά του και το πώς οι ροές πηγαίνουν ακριβώς σύμφωνα με τον Λ. Ρον Χάμπαρντ είναι εξαιρετικά. Το κτήριο είναι φοβερό και αυτή είναι μια μετριοπαθής δήλωση. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του RTC και τον Ρον».– Κ.Ρ.

«Αποτελεί την ουσία της αποδοτικότητας, είναι πανέμορφο. Είναι το κατάλληλο μέρος για να λάβεις υπηρεσίες. Με αυτό το επίπεδο αποδοτικότητας, μπορείς να πεις ότι όλες οι γραμμές πηγαίνουν από το Α στο Β. Είναι το τέλειο μέρος για όλα αυτά που μόλις εκδόθηκαν».– Ντ.Ντ.

«Αυτό το κτήριο είναι ένα πραγματικό παράδειγμα του τι είναι η Σαηεντολογία».

«Οι άνθρωποι συνήθιζαν να χτίζουν καθεδρικούς σαν αυτόν, αυτή τη φορά όμως πρόκειται για μια καινούργια τεχνολογία και μια καινούργια θρησκεία. Εκπληκτικά! Σε όλη την ιστορία έχουν υπάρξει πολλά μνημειώδη κτήρια που αντιπροσωπεύουν το επίπεδο του πολιτισμού. Αυτό το κτήριο είναι ένα πραγματικό παράδειγμα του τι είναι η Σαηεντολογία».– Τ.Μ.

«Αποστολή Εξετελέσθη! Δένει τα πάντα μεταξύ τους. Δεν είναι απλώς ένα μέρος για ώντιτινγκ ή εκπαίδευση. Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για το πλανητικό κλήαρινγκ. Το μόνο πράγμα που μπορεί να συγκριθεί με την ανακάλυψη της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας είναι η ικανότητα να τις μεταφέρουμε στην αιωνιότητα. Και αυτό αντιπροσωπεύει αυτό το κτήριο».– Μ.Φ.

«Η προσοχή στις λεπτομέρειες σου κόβει την ανάσα. Έχω υπάρξει μέλος του κοινού στο Flag από το 1990 και το σημείο στο οποίο έχουμε φτάσει τώρα είναι εκπληκτικό. Η Τεχνολογία είναι ανόθευτη. Η Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, πρόκειται κυριολεκτικά να διαπεράσει την αντιδραστική διάνοια του πλανήτη και να δημιουργήσει τεράστια εξάπλωση. Δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο πολύ θαυμάζω τον Πρόεδρο του Συμβουλίου και πόσο ευγνώμων είμαι σε αυτόν και στην ομάδα του για ό,τι κάνουν. Είναι ένα απίστευτα σταθερό τέρμιναλ και όλοι μας τον εμπιστευόμαστε, καθώς έχει αποδείξει πραγματικά ότι ασχολείται σοβαρά με το να διεκπεραιωθεί η δουλειά».– A.B.

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Σαηεντολόγος αυτή τη χρονική στιγμή. Αυτό το μέρος είναι θεσπέσιο. Το Παρεκκλήσι με συγκίνησε πολύ. Οι Παράγοντες που είναι γραμμένοι στους γυάλινους εσωτερικούς τοίχους προκαλούν φοβερή εντύπωση!».– Π.Κ.

«Ένας καθεδρικός είναι πάντοτε ιδιαίτερος και αισθητικά όμορφος. Κι αυτός είναι ο δικός μας καθεδρικός. Με το καινούργιο Κτήριο του Flag, η τάξη μεγέθους έχει αλλάξει κατά πολύ. Εμείς ως ομάδα έχουμε γίνει πολύ πιο δυνατοί και αυτό οφείλεται στον αρχηγό μας. Θαυμάζουμε βαθιά τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του RTC για την αφοσίωσή του και τη σχολαστικότητά του στο να μας δώσει την τεχνολογία του Λ. Ρον Χάμπαρντ!».– Γ.Ρ.

«Αφού περιηγήθηκα στο καινούργιο κτήριο, γνωρίζω ότι όλα έχουν πλέον ενοποιηθεί στη σωστή τάξη μεγέθους, ώστε να δημιουργηθεί ένα μόνιμο, θετικό αποτέλεσμα στον πλανήτη».– A.Ντ.

«Μου άρεσε πάρα πολύ ο χώρος του Ραντάουν Αισθητήριων Εντυπώσεων! Μοιάζει με πύλη σε έναν εντελώς καινούργιο κόσμο. Αυτό το κτήριο σημαίνει πραγματικά ότι το μέλλον της Σαηεντολογίας και αυτού του πλανήτη είναι εγγυημένο. Θα ήθελα να πω ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!».– Λ.Λ.

«Όλο αυτό το Σαββατοκύριακο βίωσα την πιο εκπληκτική εμπειρία της ζωής μου. Ήταν χίλιες φορές πιο απίστευτο από οτιδήποτε θα μπορούσα να είχα φανταστεί. Δάκρυσα όταν μπήκα στον χώρο κοινού. Κάθε λεπτομέρεια είναι πολύ καλαίσθητη και εντυπωσιακή. Πρόκειται για την απόλυτη αισθητική».– Κ.Π.

«Απ’ τη στιγμή που διασχίσεις αυτές τις πόρτες... συναντάς την απόλυτη τελειότητα».

«Αυτό είναι αισθητό παντού: απ' τη στιγμή που διασχίζεις αυτές τις πόρτες και προχωράς στον χώρο του κοινού και σε κάθε ξεχωριστό χώρο, δωμάτιο ώντιτινγκ, διάδρομο και γραφείο, συναντάς την απόλυτη τελειότητα. Τελειότητα σε όρους αισθητικής και οργάνωσης. Δε βλέπω ΤΗΝ ΩΡΑ να κάνω το Super Power! Είμαι έτοιμος!».– Σ.Τζ.

«Είναι ο ιδανικότερος Ιδανικός Οργανισμός. Είναι κάτι άκρως εκπληκτικό! Είναι ο καθεδρικός μας. Τώρα είναι η στιγμή για μας».– Τζ.Π.

«Το κτήριο του Flag σημαίνει πνευματική ελευθερία για όλους. Αυτό το κτήριο καθιστά εφικτό οτιδήποτε θέλουμε να πραγματοποιήσουμε».– K.Μπ.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει αυτός ο χώρος! Είναι τόσο όμορφος και καλαίσθητος. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα. Μου αρέσουν πολύ τα σύμβολα της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας που υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ώντιτινγκ».– M.N.

«Είμαι στη Σαηεντολογία 42 χρόνια και δε βίωσα ποτέ κάτι τόσο συγκινητικό, επιβλητικό και μεγαλειώδες! Είμαι πολύ περήφανος!»

«Η αισθητική του κτηρίου είναι απίστευτη. Ο σχεδιασμός του, η αρχιτεκτονική του και το διαχρονικό μουσείο του είναι υπέροχα! Το Κτήριο του Flag είναι το μέλλον! Το πλανητικό κλήαρινγκ είναι τώρα απόλυτα εφικτό. «Είμαι στη Σαηεντολογία 42 χρόνια και δε βίωσα ποτέ κάτι τόσο συγκινητικό, επιβλητικό και μεγαλειώδες! Είμαι πολύ περήφανος!».– Σ.Γ.

«Οι λεπτομέρειες και ο τρόπος με τον οποίο όλα έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά είναι αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο. Το Κτήριο του Flag σημαίνει πραγματικά έναν εντελώς καινούργιο κόσμο. Είναι κάτι που αλλάζει το παιχνίδι. Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει τώρα».– Σ.Γ.

«Αυτό το Κτήριο του Flag σημαίνει αιωνιότητα για τη Σαηεντολογία. Θα επηρεάσει το μέλλον, καθώς αποτελεί ένα θαυμάσιο παράδειγμα για το πόσο η Σαηεντολογία ακμάζει και προκόβει».– K.Φ.

«Είμαι στη Σαηεντολογία από το 1973. Αυτό είναι ένα ορόσημο στην επέκταση της Σαηεντολογίας, πράγμα το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα, την οικογένειά μου και την ανθρωπότητα. Αυτό θα επηρεάσει πραγματικά το μέλλον μας. Σ’ ευχαριστούμε ένα εκατομμύριο φορές Πρόεδρε του Συμβουλίου του RTC!».– Π.Μπ.

«Είναι η επιτομή της τελειότητας και της στάνταρ τεχνολογίας. Είναι άλλο ένα παράδειγμα Διατήρησης της Αποτελεσματικότητας της Σαηεντολογίας και του να μην αφήσεις καμία πέτρα χωρίς να τη σηκώσεις όσον αφορά την παράδοση της τεχνολογίας του Λ. Ρον Χάμπαρντ. Μου αρέσει πολύ η όλη αισθητική και ο τρόπος λειτουργίας αυτού του Οργανισμού. Ξεπερνά και τα πιο τρελά όνειρά μου. Όλα όσα υπήρχαν στο Κέντρο Αισθητήριων Εντυπώσεων σου έπαιρναν το μυαλό. Θέλω πραγματικά να κάνω το Super Power. Συνολικά, αυτή είναι μια τέλεια, ιδανική σκηνή!».– Γ.Μπ.