ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΡΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΑΣΙΦΙΚΑ

8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Τρεις εναρκτήριες κορδέλες έπεσαν από κοινού:

Μία για τα εγκαίνια του Ιδανικού Αμερικάνικου Οργανισμού Σαιντ Χιλ...

Άλλη μία για τον Ιδανικό Ανώτερο Οργανισμό του Λος Άντζελες...

Και άλλη μία για να δηλώσει την ολοκλήρωση της Ιδανικής Γέφυρας Πασίφικα – κάθε Οργανισμός αποτελεί ένα Πρότυπο Ιδανικού Οργανισμού από μόνος του...

Και όλες σε έναν δρόμο που ονομάζεται Οδός Λ. Ρον Χάμπαρντ.

Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας, ηγήθηκε των εγκαινίων της Ιδανικής Γέφυρας Πασίφικα. Ο κ. Μισκάβιτς συνδέθηκε με τους χιλιάδες Σαηεντολόγους που συγκεντρώθηκαν στην Οδό Λ. Ρον Χάμπαρντ για να γιορτάσουν αυτή την ιστορική περίσταση.

Περισσότεροι από 6.000 Σαηεντολόγοι συγκεντρώθηκαν για να γίνουν μάρτυρες αυτής της ιστορικής συνάντησης.

Για να υπογραμμιστεί η σημασία της περίστασης, η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας, κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς. Ο κ. Μισκάβιτς απευθυνόμενος στους Σαηεντολόγους που ήταν παρόντες δήλωσε: «Σήμερα, εκπληρώνουμε το όραμα του Λ. Ρον Χάμπαρντ για μια Ιδανική Γέφυρα Πασίφικα για όλους τους Σαηεντολόγους του Λος Άντζελες και, μάλιστα, ολόκληρης της Αμερικής. Γιατί εδώ στέκουν οι φυσικοί πυλώνες μιας Γέφυρας πλέον προσιτής σε όλους στη Χρυσή Εποχή μας: Μια Γέφυρα που ενσαρκώνει την ανάβαση προς την πλήρη πνευματική ελευθερία, μια Γέφυρα που εκτείνεται όχι μόνο σε μια λεωφόρο, αλλά επεκτείνεται και στην ίδια την αιωνιότητα».

Η Ιδανική Γέφυρα Πασίφικα είναι μοναδική στον κόσμο της Σαηεντολογίας. Σε πολύ πρακτικούς όρους, περιλαμβάνει Οργανισμούς που παραλληλίζουν τη θρησκευτική Γέφυρα προς την Πλήρη Ελευθερία. Στο πλαίσιο αυτό, και σε μία και μόνο τοποθεσία, μπορεί κανείς να ανέβει από τις εισαγωγικές υπηρεσίες σε όλο και ανώτερα βασίλεια πνευματικής επίγνωσης.

Η Γέφυρα Πασίφικα αρχίζει στη διασταύρωση της φημισμένης Λεωφόρου Σάνσετ και της Οδού Λ. Ρον Χάμπαρντ με την Ιδανική Εκκλησία της Σαηεντολογίας του Λος Άντζελες. Εκεί, οι επισκέπτες καλωσορίζονται και εισάγονται στη Σαηεντολογία. Οπότε, μπορούν να αρχίσουν το ταξίδι τους στη Γέφυρα προς την Κατάσταση του Κλήαρ.

Αυτό το καλωσόρισμα εκτείνεται σε ένα νέο Ιδανικό Κέντρο Ενημέρωσης της Σαηεντολογίας στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Καθώς το Λος Άντζελες είναι η πατρίδα της μεγαλύτερης συγκέντρωσης Σαηεντολόγων στη Γη, το κέντρο αυτό παρέχει πλέον την οριστική εισαγωγή στη θρησκεία. Διαθέτει πάνω από 300 πληροφοριακά φιλμ σε 17 γλώσσες παρουσιάζοντας τα πιστεύω και τις πρακτικές της Σαηεντολογίας. Το Κέντρο παρέχει επιπλέον δεκάδες εισαγωγικά μαθήματα και σεμινάρια, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να «ανακαλύψουν τον εαυτό τους».

Οι Σαηεντολόγοι ανεβαίνουν τη Γέφυρα κατά μήκος της Οδού Λ. Ρον Χάμπαρντ φτάνοντας στα ανώτερα επίπεδα εκπαίδευσης και πρόσεσινγκ στον Ιδανικό Αμερικάνικο Οργανισμό Σαιντ Χιλ (ASHO). Ο ASHO μετασχηματίστηκε επίσης σε έναν Πρότυπο Ιδανικό Σαιντ Χιλ. Διαθέτει δύο ορόφους αφιερωμένους στην παράδοση της εκπαίδευσης της Σαηεντολογίας οι οποίοι έχουν χωρητικότητα εκατοντάδων μαθητών ταυτόχρονα. Διπλασιάζει, επίσης, την ικανότητα για ώντιτινγκ (πνευματική συμβούλευση) με δύο επεκταμένα Κέντρα Καθοδήγησης Χάμπαρντ. Αυτά τα Κέντρα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την επίτευξη των φημισμένων Πρόσεσινγκ Ισχύος. Η Αίθουσα Λέμπανον του ASHO είναι τώρα εξίσου αποκατεστημένη και πρόσφατα εξοπλισμένη για εργαστήρια και συνέδρια.

Κατά μήκος της Οδού Λ. Ρον Χάμπαρντ, στην κορυφή της Ιδανικής Γέφυρας Πασίφικα, βρίσκεται ο νέος Πρότυπος Ιδανικός Ανώτερος Οργανισμός του Λος Άντζελες (AOLA). Είναι εδώ που οι Σαηεντολόγοι ξεκινούν το ταξίδι τους προς το ΟΤ και τις υψηλότερες καταστάσεις πνευματικής επίγνωσης. Για τον σκοπό αυτό, ο AOLA διαθέτει επεκταμένες αίθουσες μελέτης για εκατοντάδες Σόλο Ώντιτορ σε συνεδρία, έναν Τεχνικό Κλάδο για το Σόλο, αποκλειστικά αφιερωμένο στους Σόλο Ώντιτορ που βρίσκονται στα Προχωρημένα Μαθήματα, και τρία πλήρη Κέντρα Καθοδήγησης Χάμπαρντ για εκείνους που διέρχονται προς τα ανώτερα βασίλεια με το Ώντιτινγκ Διανοητικής Νέας Εποχής για ΟΤ.

_________________

Τα εγκαίνια της Ιδανικής Γέφυρας Πασίφικα ακολουθούν τον απόηχο των επιτευγμάτων που σηματοδοτούν τη μεγαλύτερη περίοδο εξάπλωσης της θρησκείας. Πράγματι, μόλις το τελευταίο τετράμηνο είδαμε: