ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΙΦΙΚΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ KATAΦΘΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΘΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ

Η Εκκλησία της Σαηεντολογίας, για να εξυπηρετήσει τους Σαηεντολόγους που ταξιδεύουν στο Λος Άντζελες απ’ όλες τις γωνιές της Αμερικής, εγκαινίασε ένα καινούργιο θρησκευτικό ησυχαστήριο, στις 3 Οκτωβρίου, για να προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για το ταξίδι τους στις υψηλότερες καταστάσεις πνευματικής επίγνωσης και ικανότητας.

Μια χρονιά προόδου και επέκτασης χωρίς προηγούμενο για τη θρησκεία της Σαηεντολογίας συνεχίζεται απτόητη, με τα εγκαίνια του θρησκευτικού ησυχαστηρίου Φάουντεν στις 3 Οκτωβρίου, χτισμένο αποκλειστικά για να εξυπηρετήσει το μεγάλο πλήθος Σαηεντολόγων που ταξιδεύουν στο Λος Άντζελες για να προοδεύσουν μέσω των ανωτέρων πνευματικών επιπέδων της Σαηεντολογίας.

Περισσότεροι από 2.000 Σαηεντολόγοι συγκεντρώθηκαν στην οδό Λ. Ρον Χάμπαρντ στο Λος Άντζελες, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, για να γιορτάσουν τα εγκαίνια του θρησκευτικού ησυχαστηρίου Φάουντεν, του επόμενου βήματος μέσα σ’ έναν χρόνο μιας άνευ προηγουμένου εξάπλωσης της θρησκείας της Σαηεντολογίας.
 

Λίγα μόλις βήματα από την οδό Λ. Ρον Χάμπαρντ στο Χόλιγουντ και από τις Εκκλησίες όπου προσφέρονται οι πνευματικές υπηρεσίες της Σαηεντολογίας, το θρησκευτικό ησυχαστήριο Φάουντεν παρέχει στους Σαηεντολόγους άνεση, εξυπηρέτηση και ένα περιβάλλον χωρίς περισπασμούς· ένας χώρος ηρεμίας όπου αυτοί μπορούν να προοδεύσουν πολύ γρήγορα στην εκπαίδευση και στο ώντιτινγκ (την πνευματική συμβούλευση). Καθένα από τα 59 δωμάτια (στούντιο ή μονόκλινες σουίτες) είναι τέλεια διαμορφωμένο για να λαμβάνουν οι ενορίτες ώντιτινγκ μέχρι την επίτευξη της κατάστασης του Κλήαρ και του ΟΤ.

Η Ιδανική Γέφυρα της Πασίφικα, στην οδό Λ. Ρον Χάμπαρντ, είναι το συγκρότημα της Σαηεντολογίας που καλύπτει όλο το εύρος των υπηρεσιών της. Ξεκινά με την Ιδανική Εκκλησία της Σαηεντολογίας στο Λος Άντζελες, στη διασταύρωση της λεωφόρου Σάνσετ και της οδού Λ. Ρον Χάμπαρντ, όπου οι Σαηεντολόγοι και εκείνοι που πρόσφατα έμαθαν για τη θρησκεία προοδεύουν μέσω όλων των θεμελιωδών επιπέδων της Γέφυρας της Σαηεντολογίας προς την Πλήρη Ελευθερία.

Δίπλα στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας του Λος Άντζελες, ο Οργανισμός Σαιντ Χιλ Αμερικής ή, αλλιώς, ASHO περνά τους Σαηεντολόγους στην επόμενη φάση του ταξιδιού τους με το θρυλικό Πρόσεσινγκ Ισχύος. Εδώ είναι επίσης που οι λειτουργοί της Σαηεντολογίας ή οι εκπαιδευόμενοι λειτουργοί τελειοποιούν τις ικανότητές τους με το Ειδικό Μάθημα Ενημέρωσης του Σαιντ Χιλ.

Και, τέλος, ο Ιδανικός Ανώτερος Οργανισμός του Λος Άντζελες, όπου οι Σαηεντολόγοι ξεκινούν το ταξίδι τους προς ανώτερες καταστάσεις πνευματικής επίγνωσης.

Τα εγκαίνια του θρησκευτικού ησυχαστηρίου Φάουντεν παρέχουν στους ενορίτες το ιδανικό σκηνικό για να ανέβουν τη Γέφυρα, στην οδό Λ. Ρον Χάμπαρντ.

_________________

Οι πρώτοι εννέα μήνες του 2015 χαρακτηρίζονται από τεράστια εξάπλωση, η οποία συμπεριλαμβάνει:

Ακόμη περισσότερα εγκαίνια Οργανισμών σχεδιάζονται για τους επόμενους μήνες στην Αυστραλία, την Αφρική, την Ευρώπη και τη βόρεια Αμερική.