ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΚΡΕΣΤ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΣΙΦΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Τα εγκαίνια του Γκόλντεν Κρεστ έγιναν για να διατηρηθεί ο απαράμιλλος ρυθμός ανάπτυξης αυτής της χρονιάς, καθώς το πλήθος των Σαηεντολόγων που καταφθάνουν στο Λος Άντζελες για τις ανώτερες υπηρεσίες της Σαηεντολογίας συνεχίζει να αυξάνεται.

Περισσότερα από 1.500 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Χόλιγουντ στις 10 Οκτωβρίου για να γιορτάσουν τα εγκαίνια του Γκόλντεν Κρεστ, ενός ακόμη νέου θρησκευτικού ησυχαστηρίου που θα εξυπηρετεί Σαηεντολόγους οι οποίοι εκπαιδεύονται και δέχονται πνευματική συμβούλευση.

Το θρησκευτικό ησυχαστήριο Γκόλντεν Κρεστ εγκαινιάστηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ώστε να παράσχει τα ιδανικά καταλύματα στους Σαηεντολόγους που καταφθάνουν στο Λος Άντζελες για υπηρεσίες της Σαηεντολογίας.
 

Μόλις μερικά λεπτά μακριά από την Ιδανική Γέφυρα της Πασίφικα, τα ευρύχωρα διαμερίσματα του Γκόλντεν Κρεστ είναι άνετα και σ’ ένα περιβάλλον χωρίς περισπασμούς. Έτσι, αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για να λάβουν ώντιτινγκ οι ενορίτες μέχρι την επίτευξη της κατάστασης του Κλήαρ και ακόμη παραπέρα.

Το Γκόλντεν Κρεστ, τέλειο για οικογένειες και για εκείνους που θα μείνουν στο Λος Άντζελες για μεγάλα χρονικά διαστήματα, είναι ειδικά αφιερωμένο στους Σαηεντολόγους που λαμβάνουν υπηρεσίες στην Ιδανική Γέφυρα της Πασίφικα: το συγκρότημα, δηλαδή, των Εκκλησιών στην οδό Λ. Ρον Χάμπαρντ που καλύπτει ολόκληρο το εύρος των υπηρεσιών της Σαηεντολογίας. Ξεκινά με την Ιδανική Εκκλησία της Σαηεντολογίας στο Λος Άντζελες, στη διασταύρωση της λεωφόρου Σάνσετ και της οδού Λ. Ρον Χάμπαρντ, όπου οι Σαηεντολόγοι και εκείνοι που πρόσφατα έμαθαν για τη θρησκεία προοδεύουν μέσω όλων των θεμελιωδών επιπέδων της Γέφυρας της Σαηεντολογίας προς την Πλήρη Ελευθερία.

Κοντά στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας του Λος Άντζελες, ο Αμερικανικός Οργανισμός Σαιντ Χιλ, ASHO, περνάει τους Σαηεντολόγους στην επόμενη φάση του ταξιδιού τους με το θρυλικό Πρόσεσινγκ Ισχύος. Εδώ είναι επίσης που οι λειτουργοί της Σαηεντολογίας ή οι εκπαιδευόμενοι λειτουργοί τελειοποιούν τις ικανότητές τους με το Ειδικό Μάθημα Ενημέρωσης του Σαιντ Χιλ.

Και, τέλος, ο Ιδανικός Ανώτερος Οργανισμός του Λος Άντζελες, όπου οι Σαηεντολόγοι ξεκινούν το ταξίδι τους προς ανώτερες καταστάσεις πνευματικής επίγνωσης.

Με τα εγκαίνια των δύο νέων θρησκευτικών ησυχαστηρίων μέσα σε ισάριθμες εβδομάδες, δηλαδή το Φάουντεν στις 3 Οκτωβρίου και το Γκόλντεν Κρεστ στις 10 Οκτωβρίου, οι ενορίτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το ησυχαστήριο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους, καθώς αυτοί ανεβαίνουν τη Γέφυρα στην οδό Λ. Ρον Χάμπαρντ.

_________________

Οι πρώτοι εννέα μήνες του 2015 χαρακτηρίζονται από τεράστια εξάπλωση, η οποία συμπεριλαμβάνει:

Ακόμη περισσότερα εγκαίνια Οργανισμών σχεδιάζονται για τους επόμενους μήνες στην Αυστραλία, την Αφρική, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.